Гостиница Продажа

TinosΤήνος
  • € 1 699 000
  • 647
  • 3+
Объявление обновлено 19.04.2024
Описание
Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό μέρος του νησιού, αυτό το γραφικό μπανγκαλόου ξενοδοχείο διαθέτει απρόσκοπτη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και τα κοντινά νησιά της Μυκόνου, της Δήλου και της Ρίνιας. Τα διαμερίσματα είναι στρατηγικά κατανεμημένα στον πλαγιόλιθο του βουνού, προσφέροντας στους επισκέπτες μια εντυπωσιακή πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και την ζωντανή ναυτική δραστηριότητα, παρέχοντας ταυτόχρονα προστασία από τους επικρατούντες ανέμους.

Το θέρετρο διαθέτει 12 μονάδες που διαμορφώνονται ως εξής: 5 υπνοδωμάτια με τα μπάνια τους, 4 διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου με μπάνια και μικρή κουζίνα, και 3 διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων με τα μπάνια τους και μικρή κουζίνα. Κάθε μονάδα διαθέτει τη δική της αυλή ή βεράντα, ανάλογα αν βρίσκεται στο ισόγειο ή στον πρώτο όροφο.
Εκτός από αυτές τις διαμονές, η ιδιοκτησία περιλαμβάνει ένα διαμέρισμα 130 τ.μ. (2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, ενιαία κουζίνα, χώρο υποδοχής και αποθηκευτικό χώρο), που χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή από τον διευθυντή αλλά έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε επιπλέον τουριστικές καταλυτικές μονάδες.

Η ιδιοκτησία περικλείεται στον εκτάσεως 7000 τ.μ. της γης της με μεγάλη ποικιλία από δένδρα φρούτων και τα πολλά ελαιόδεντρα (περίπου 130) παράγουν 150 λίτρα ελαιόλαδο κάθε χρόνο.

Το εντυπωσιακό φυσικό τοπίο που περιβάλλει αυτήν την καταφυγή, σε συνδυασμό με την ηρεμία και την γαλήνη του περιβάλλοντος, την καθιστούν τον ιδανικό προορισμό, μακριά από τον θόρυβο και τον πολυκοσμία των τουριστικών συνωστισμών, αλλά ταυτόχρονα προσβάσιμη. Απέχει 3 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πλησιέστερη παραλία και 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι της Τήνου.

Αυτό το μικρό κόσμημα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για επένδυση στην ανθισμένη τουριστική ανάπτυξη του νησιού της Τήνου.
Характеристики
ID
443688
договор
Продажа
типология
Дом - Здание
Площадь
647 m²
Помещения
3+ ванных
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
Нынешнее использование здание
Гостиница
Расходы
Цена
€ 1 699 000
Энергоэффективность
год постройки
2009
отопление
Автономное, блок питания
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем