Студия Θέρμη, Центр, Thermi

ThermiΘέρμη
  • € 650 000
  • 2
  • 180
  • 2
  • 2
  • Да
Объявление обновлено 18.11.2023
Описание
Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 2ος, στην περιοχή: Θέρμη. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 180 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ (σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό είναι με 3 υπνοδωμάτια), 2 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α, ενώ διαθέτει 1 θέσεις στάθμευσης (1 Πιλοτής). Έχει κατασκευαστεί το 2022. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Ενδοδαπέδια θέρμανση, Ηχομόνωση, Θερμομόνωση, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Νεόδμητο, Καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε Πάρκο, Πλατεία, Super Market, Κέντρο Πόλης, έχει θέα Πλατεία, Πάρκο, Ανοιχτωσιά, Ανεμπόδιστη και έχει Νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Επιπλωμένο, Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, Τέντες, Ασανσέρ, Ηλεκτρ. Συσκευές, Αποθήκη, Πόρτα Ασφαλείας, Θυροτηλεόραση, Ηλεκτρικά ρολά. Τιμή: €650.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Характеристики
ID
575145
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
180 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 2 ванные
этаж
2° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Меблировано
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 650 000
Энергоэффективность
год постройки
2022
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, напольное, на метане
энергетическая сертификация
Не подлежащий
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем