Студия Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Martiou, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - MartiouΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 120 000
  • 2
  • 61
  • 2
  • 4
  • Да
Объявление обновлено 14.05.2024
Описание
Πωλείται διαμέρισμα, 61 τ.μ.. στην περιοχή Μαρτίου. Βρίσκεται στον 4ο όροφο ωραίας οικοδομής κι είναι ανακαινισμένο. Έχει πόρτα ασφαλείας κι αποτελείται από: 1 Υ/Δ, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο.
Η θέρμανση του ακινήτου είναι ατομική με φυσικό αέριο, έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και το δάπεδο είναι πλακάκι στη κουζίνα και χωλ και ξύλο στο σαλόνι και στο δωμάτιο.
Έχει κατασκευαστεί το 1971. Η κατάστασή του είναι πολύ καλή, βρίσκεται κοντά σε συγκοινωνίες, πάρκο, θάλασσα, παραλία, Super Market.
Είναι Προσόψεως, πολύ φωτεινό κι έχει πόρτα Ασφαλείας.
Τιμή: €115.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Характеристики
ID
604117
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
61 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 2 ванные
этаж
4° этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 120 000
плата за кондоминиум
€ 20/месяц
Энергоэффективность
год постройки
1971
отопление
Автономное, на метане
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем