Односемейная вилла Άγιος Νικόλαος, Kato Elounta, Agios Nikolaos

Agios NikolaosΆγιος Νικόλαος
  • € 575 000
  • 5
  • 250
  • 3
  • Нет
Описание
Βίλα με θέα στη θάλασσα προς πώληση στην Ελούντα. Καλώς ήρθατε σε αυτή την εκπληκτική βίλα που βρίσκεται στην όμορφη παραθαλάσσια πόλη της Ελούντας στον Άγιο Νικόλαο. Σε υπερυψωμένη θέση, αυτή η αποκλειστική ιδιοκτησία προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα τόσο στην κρυστάλλινη θάλασσα όσο και στο γραφικό περιβάλλον. Με την ευρύχωρη διαρρύθμισή της και τα προηγμένα χαρακτηριστικά της, αυτή η βίλα προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό πολυτέλειας και άνεσης.

Αυτή η βίλα εκτείνεται σε πάνω από 250 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει τέσσερα κομψά σχεδιασμένα υπνοδωμάτια και τρία μοντέρνα μπάνια. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει επιπλωθεί προσεκτικά για να εξασφαλίσει τη μέγιστη χαλάρωση και άνεση για τους ενοίκους του. Ένα από τα υπνοδωμάτια διαθέτει άνετο διπλό κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο με αναζωογονητικό ντους, ενώ ένα άλλο διαθέτει διπλό κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο με πολυτελή μπανιέρα.

Η άρτια εξοπλισμένη κουζίνα της βίλας είναι ιδανική για όσους αγαπούν να μαγειρεύουν και να διασκεδάζουν. Συμπληρώνεται από μια τραπεζαρία που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως και 10 άτομα, παρέχοντας άφθονο χώρο για συγκεντρώσεις και αξέχαστα γεύματα.

Το ευρύχωρο σαλόνι επιτρέπει την απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από τα μεγάλα παράθυρά του. Βγείτε έξω στη μεγάλη βεράντα για να απολαύσετε τα μαγευτικά αξιοθέατα της πισίνας, τη λαμπερή θάλασσα και τον όμορφο κήπο που περιβάλλει την ιδιοκτησία.

Εκτός από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της βίλας, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν την πολυτέλεια μιας θερμαινόμενης πισίνας, επιτρέποντας απόλαυση και χαλάρωση όλο το χρόνο.

Η υπαίθρια τραπεζαρία με πέργκολα και εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου επιτρέπει αξέχαστες βραδιές δείπνου στο ύπαιθρο.

Ο σχολαστικά διατηρημένος κήπος δημιουργεί μια ήρεμη όαση, ενώ ο κλιματισμός εξασφαλίζει ένα άνετο εσωτερικό περιβάλλον όλο το χρόνο. Παρέχεται επίσης άνετος χώρος στάθμευσης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Η Ελούντα είναι μια γοητευτική παραθαλάσσια πόλη που φημίζεται για τη φυσική ομορφιά και τη ζωντανή της ατμόσφαιρα. Με το γραφικό λιμάνι, τις παρθένες παραλίες και τις αυθεντικές ελληνικές ταβέρνες, προσφέρει ένα πραγματικά ειδυλλιακό σκηνικό τόσο για χαλάρωση όσο και για εξερεύνηση. Είτε προτιμάτε να κάνετε μια βόλτα στον παραλιακό πεζόδρομο, είτε να απολαύσετε την παραδοσιακή κουζίνα είτε να ξεκινήσετε μια εκδρομή με πλοίο στο κοντινό νησί της Σπιναλόγκας, η Ελούντα έχει κάτι να προσφέρει σε όλους.

Αποδράστε στον παράδεισο της Ελούντας και κάντε αυτήν την πολυτελή βίλα με θέα στη θάλασσα το δικό σας ιδιωτικό καταφύγιο. Μη χάσετε αυτή την απίστευτη ευκαιρία να ζήσετε την επιτομή της μεσογειακής ζωής.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 3v-965
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
email: info@ktimatoemporiki.gr
website: https://ktimatoemporiki.gr
Информация
другие характеристики
Бассейн
Частный сад
Характеристики
Код и Дата объявления
630609 - 01.12.2023
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла
Площадь
250 m²
Помещения
5 (4 спальни, 1 другая), 3 ванных
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
2 этажи
другие характеристики
Бассейн
Частный сад
Расходы
Цена
€ 575 000
Энергоэффективность
энергетическая сертификация
Не подлежащий
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем