• € 690 000
  • 330
Описание
Μεγάλη επενδυτική ευκαιρία !
Κτίριο στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.
Μόλις 100 μέτρα από την αμμώδες παραλία και 200 μ από το κέντρο, βρίσκεται πλήρως ανακαινισμένο κτίριο. Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή με ξενοδοχεία και πλούσιο τουριστικό περιεχόμενο. Είναι 330 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από τέσσερις ορόφους.
Στο ισόγειο (με ξεχωριστή είσοδο (80 τμ) ) υπάρχει προεγκατάσταση για αποθήκη και γκαράζ και ένα δωμάτιο με μπάνιο (χώρος πχ για άτομο που συντηρεί το κτίριο).
Ο πρώτος όροφος (80 τμ) περιλαμβάνει κλιμακοστάσιο, διάδρομο και δύο διαμερίσματα που αποτελούνται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι με κουζίνα, μπάνιο και μπαλκόνι.
Ο δεύτερος όροφος (80 τμ) διαθέτει ένα στούντιο (μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα) και δύο διαμερίσματα με ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι με κουζίνα, μπάνιο και μπαλκόνι.
Ο τρίτος όροφος έχει το ίδιο μέγεθος και διάταξη με τον δεύτερο. Στον τελευταίο όροφο υπάρχει μια μικρή κουζίνα, τουαλέτα (για κοινόχρηστη χρήση) και ένα roof garden με όμορφη θέα στη θάλασσα.
Η οικοδομή πωλείται πλήρης, με όλα τα πράγματα, ηλεκτρικές συσκευές, ηλιακούς θερμοσίφωνες, aircondition και τηλεοράσεις καθώς και internet.
Характеристики
Код и Дата объявления
2378-k - 12.12.2023
договор
Продажа
типология
Дом - Здание
Площадь
330 m²
всего этажей здания
4 этажи
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Внешняя планировка
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 690 000
Энергоэффективность
год постройки
1901
состояние
Отличное / Отремонтированное
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем