Двухкомнатная квартира Εθνικής Αντιστάσεως, 112, Центр, Preveza

PrevezaΕθνικής Αντιστάσεως, 112
  • € 212 500
  • 3
  • 85
  • 1
  • 3
  • Да
Описание
Πωλείται υπέροχο διαμπερές διαμέρισμα τρίτου ορόφου, με μοναδική θέα στην παραλία της Πρέβεζας. Απολαύστε την ηρεμία και την ομορφιά του τοπίου από τα μπαλκόνια του, τα οποία προσφέρουν θέα είτε προς τη θάλασσα είτε προς την πίσω αυλή.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι πραγματικά προνομιούχα, βρίσκεται πίσω από την καφετέρια Marcus, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε καφέ, εστιατόρια και τη ζωντανή παραλία. Με μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια, φτάνετε στην πανέμορφη παραλία της Κυανής ακτής, ενώ το μνημείο του ναύτη βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση.

Το διαμέρισμα προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός ηλιακού θερμοσίφωνα για οικονομία σε ενέργεια, θέση στάθμευσης για εξασφάλιση άνεσης στο παρκάρισμα του αυτοκινήτου σας, μέγαλα μπαλκόνια για άνετη διαμονή, μπαλκονόπορτες αλουμινίου με διπλά τζάμια και άριστη κατασκευή πολυκατοικίας για μεγιστοποίηση της ασφάλειας και της διαχρονικότητας.

Ανακαλύψτε τον ιδανικό συνδυασμό άνεσης, ποιότητας κατασκευής και μοναδικής θέας, και κάντε αυτό το διαμέρισμα το νέο σας σπίτι. Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού για να το δείτε από κοντά.
Информация
другие характеристики
Камин
Балкон
Характеристики
Код и Дата объявления
EK-5858353 - 10.03.2024
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
85 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 1 ванная
этаж
3° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Балкон
Расходы
Цена
€ 212 500
Энергоэффективность
год постройки
2012
отопление
Автономное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник