Двухкомнатная квартира отличное состояние, первый этаж, Nea Kipseli, Kipseli

Kipseli
  • € 175 000
  • 3
  • 75
  • 1
  • 1
  • Да
Объявление обновлено 22.05.2024
Описание
Στην ζωντανή καρδιά της Κυψέλης, ανακαλύψτε ένα εξαιρετικό διαμέρισμα που συνδυάζει εύγλωττα την παραδοσιακή γοητεία με τη σύγχρονη άνεση. Πλήρως ανακαινισμένο το 2023, αυτός ο χώρος προσφέρει μια σύγχρονη και κομψή εμπειρία διαβίωσης.

Μόλις περάσετε την είσοδο, θα υποδεχτείτε ένα ανοικτό σαλόνι, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Τα δύο ευρύχωρα και φωτεινά υπνοδωμάτια παρέχουν ιδιωτικούς χώρους για χαλάρωση και ανανέωση.

Η κουζίνα, η πραγματική καρδιά του σπιτιού, έχει σχεδιαστεί με μοντέρνες ανέσεις για να ικανοποιήσει τους λάτρεις της μαγειρικής. Ενσωματώνει λειτουργικότητα χωρίς να κάνει υποχωρήσεις στο στυλ.

Το μπάνιο, ταυτόχρονα υπερσύγχρονο και πρακτικό, αποτελεί έναν ιερό χώρο όπου κάθε λεπτομέρεια έχει σκεφτεί προσεκτικά για την καθημερινή σας άνεση.

Το διαμέρισμα επεκτείνεται και στο εξωτερικό, προσφέροντας δύο μικρά μπαλκόνια. Φανταστείτε να απολαμβάνετε ένα πρωινό καφέ στον ανοικτό αέρα ή να υποδέχεστε φίλους για μια χαλαρωτική βραδιά.

Αυτή η ιδιοκτησία διαθέτει σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως υψηλής ποιότητας φινιρίσματα από την πρόσφατη ανακαίνιση. Τα ευρύχωρα παράθυρα εξασφαλίζουν φυσικό φως, δημιουργώντας ένα ευάερο και ευχάριστο περιβάλλον.

Ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε τοπικά καταστήματα και δημόσιες συγκοινωνίες, αυτό το διαμέρισμα αντιπροσωπεύει περισσότερα από έναν απλό τόπο διαμονής. Είναι μια πρόσκληση να αγκαλιάσετε έναν σύγχρονο, άνετο και συνδεδεμένο τρόπο ζωής.

Η τιμή για αυτή την ευκαιρία είναι 175.000 ευρώ. Το διαμέρισμα μπορεί να προσφερθεί πλήρως επιπλωμένο και πλήρως εξοπλισμένο, έτοιμο να φιλοξενήσει τα προσωπικά σας αντικείμενα, με κόστος 200.000 ευρω.
Характеристики
ID
EK-5888413
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
75 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 1 ванная
этаж
1° этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 175 000
плата за кондоминиум
€ 15/месяц
Энергоэффективность
год постройки
1975
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Централизованное, на метане
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем