• € 180 000
  • 45
  • 1
Описание
Κωδικός ακινήτου: 1-201 - Μαρούσι Σωρός ΠΩΛΕΙΤΑΙ γραφείο στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 45 τ.μ. . Αποτελείται από 1 χώρο, και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1989 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - αερίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, A/C, συναγερμό, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, ψευδοροφή, δομημένη καλωδίωση, μπαλκόνια 10 τ.μ. - Τιμή: 180.000 €

Εκπληκτική τοποθεσία Στην καρδιά του Αμαρουσίου, απέναντι από τη λεωφόρο Κηφισίας και ακριβώς απέναντι από τον πύργο του ΟΤΕ, βρίσκεται ένα όμορφο γραφείο στον 1ο όροφο του κτιρίου Βωβού. Με εμβαδόν 45 τμ, το γραφείο αυτό είναι ιδανικό για επαγγελματίες που αναζητούν έναν πολυτελή χώρο σε κεντρικό σημείο.

Χαρακτηριστικά: Φωτεινό με ανεμπόδιστη θέα. Με υψηλές προδιαγραφές και ποιοτικά υλικά. Χτισμένο το 1989, προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Εξοπλισμένο με ηχομονωτικά γυάλινα χωρίσματα, φυσικό αέριο, αυτόνομο κλιματισμό και παράθυρα με διπλά τζάμια. Προσβάσιμο σε αναπηρικό αμαξίδιο και δύο ανελκυστήρες. Ψάχνετε για ένα γραφείο με εντυπωσιακή ορατότητα σε μια στρατηγική τοποθεσία της πόλης; Αυτό το επενδυτικό ακίνητο είναι η τέλεια επιλογή. Τιμή συζητήσιμη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να το επισκεφθείτε από κοντά.

Характеристики
Код и Дата объявления
1-201 - 28.01.2024
договор
Продажа
типология
Офис - Студия
Площадь
45 m²
Помещения
1 ванная
другие характеристики
Внешняя планировка
Проводной доступ
Подвесной потолок
Железная дверь
Сигнализация
Расходы
Цена
€ 180 000
Энергоэффективность
год постройки
1989
отопление
Автономное, на метане
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем