Четырехкомнатная квартира Έρσης 1-3, 154 52, Ψυχικό, Agios Dimitrios, Paleo Psichiko

Paleo PsichikoΈρσης 1-3, 154 52, Ψυχικό
  • € 890 000
  • 5
  • 188
  • 3+
  • 1
  • Нет
Описание
Κωδικός ακινήτου: 1-202 - Παλαιό Ψυχικό Ελευθερίας ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 188 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1986 με ενεργειακή κλάση Β και ανακαινίστηκε το 2010. Διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε πλατεία, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 15 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 70 τ.μ. - Τιμή: 890.000 € Στο Παλαιό Ψυχικό και στην οδό Έρσης 2 μπροστά στην πλατεία Σολωμού μια από τις πιο περιζήτητες και αριστοκρατικές συνοικίες, προσφέρεται προς πώληση μία εντυπωσιακή μεζονέτα 182,20 τ.μ. Η κατοικία απλώνεται σε δύο επίπεδα, προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα ζωής με εκλεπτυσμένη αισθητική και προσεγμένο σχεδιασμό.

Αποκλειστικά Χαρακτηριστικά:
Διαμόρφωση: Περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, ευρύχωρο σαλόνι με επιβλητικό τζάκι από μάρμαρο Carrara, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα Moda Bagno με ηλεκτρικά σκεύη Gaggenau, 2 μπάνια και 2 WC, ενσωματώνοντας πολυτέλεια σε κάθε λεπτομέρεια.
Ανακαίνιση: Εκτεταμένη ανακατασκευή το 2010 με την προσθήκη ενδοδαπέδιας θέρμανσης, κλιματισμού Daikin, νέας δρύινης σκάλας, και πολυτελών ξύλινων δαπέδων.
Πολυτελή Υλικά: Νέες δρύινες βιβλιοθήκες, ιταλικά είδη υγιεινής και εξαρτήματα Moda Bagno, πράσινος όνυχας Πορτογαλίας και μάρμαρο Carrara για την επένδυση των λουτρών.
Θερμοπρόσοψη: Εγκατάσταση προηγμένης θερμοπρόσοψης για εξαιρετική ενεργειακή απόδοση, διατηρώντας τη ζεστασιά το χειμώνα και τη δροσιά το καλοκαίρι.
Εξωτερικοί Χώροι: Ευρύχωρα μπαλκόνια 70 τ.μ. με ηλεκτρικές τέντες και ειδυλλιακή θέα στην πλατεία Σολωμού, ιδανικά για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Πρόσθετες Παροχές:
Ιδιωτική θέση στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια.
Έχει γίνει μόνωση στην εξωτερική βεράντα καθώς και στην βεράντα του 2ου ορόφου έγινε υδρομόνωση και θερμομόνωση.

Αυτή η μεζονέτα αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας και της κομψότητας, βρίσκοντας σε μία από τις πλέον αποκλειστικές τοποθεσίες της Αθήνας. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την πολυτελή διαβίωση με την ευκολία πρόσβασης σε όλες τις ανέσεις της πόλης.

Характеристики
Код и Дата объявления
1-202 - 10.02.2024
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
188 m²
Помещения
5 (4 спальни, 1 другая), 3+ ванных
этаж
1° этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Общий сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ дерева
Расходы
Цена
€ 890 000
Энергоэффективность
год постройки
1986
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, блок питания
Энергетический класс
B
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем