Трехкомнатная квартира Κέντρο, Центр, Agios Konstantinos

Agios KonstantinosΚέντρο
  • € 110 000
  • 4
  • 97
  • 1
  • 3
  • Да
Объявление обновлено 28.05.2024
Описание

Κωδικός ακινήτου 65945

ΠΩΛΕΙΤΑΙ, στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 97 τ.μ. μόνο 70 μέτρα από τη θάλασσα. Είναι κατασκευασμένο το 2001 και η πολυκατοικία διαθέτει ανελκυστήρα. Το εσωτερικό αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι κι ένα μπάνιο. Το σαλόνι είναι διακοσμημένο με τζάκι, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα, που συμπληρώνεται από αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου για πρόσθετη άνεση κατά τις ψυχρότερες μέρες.

Το διαμέρισμα διαθέτει συρόμενα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Το δάπεδο με πλακάκι προσθέτει κομψότητα και κάθε υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με εντοιχισμένες ντουλάπες για άφθονο χώρο αποθήκευσης.

Η βεράντα έχει εκπληκτική θέα στο βουνό, που συμπληρώνεται από την άνεση μιας τέντας για μεγαλύτερη άνεση. Ο Άγιος Κωνσταντίνος προσφέρει ένα ήρεμο περιβάλλον, ωστόσο απέχει μόλις 10 χλμ. από τη λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων. Εδώ, οι κάτοικοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες, τράπεζες, δημοτικές εγκαταστάσεις και σχολεία που παρέχουν πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Επιπλέον, τα Καμένα Βούρλα φημίζονται για τις ιαματικές πηγές τους, τις λεγόμενες πηγές του Κονιαβίτη.

Πωλείται με τις ηλεκτρικές συσκευές, όπως αυτές είναι η εντοιχιζόμενη κουζίνα, το εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων και ο ηλιακός θερμοσίφωνας. Επίσης, η βεράντα έχει θέα στο βουνό και διαθέτει και τέντα.

Σε βολική τοποθεσία, ο Άγιος Κωνσταντίνος απέχει μόλις 47 χλμ. από τη Λαμία. Για όσους αγαπούν τα ταξίδια, απέχει 126 χλμ. από το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου και 170 χλμ. από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Τιμή 110.000€

Πληροφορίες 2235300557

Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση του παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε τα site μας
www.dom-realestate.gr
www.dom-realestate.com
www.dom-realestate.gr/booking

Характеристики
ID
65945
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
97 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 1 ванная
этаж
3° этаж, с лифтом
другие характеристики
Камин
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 110 000
плата за кондоминиум
€ 10/месяц
Энергоэффективность
год постройки
2001
отопление
Автономное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем