Трехкомнатная квартира новое, первый этаж, Ano Glyfada, Glyfada

Glyfada
  • € 925 000
  • 4
  • 181
  • 3
  • 1
  • Да
Описание
Ένα πολύ ενδιαφέρον έργο στο νότιο τμήμα της Αθήνας αφορά την πλήρη ανακαίνιση ενός τριώροφου κτιρίου που βρίσκεται στη Γλυφάδα. Η κατασκευή αυτή περιλαμβάνει πλέον τρία πολυτελή διαμερίσματα, το καθένα εκ των οποίων εκτείνεται σε 181 τετραγωνικά μέτρα. Παρά το γεγονός ότι η αρχική κατασκευή του κτιρίου χρονολογείται από τη δεκαετία του 1990, έχει υποστεί εκτεταμένη ανακαίνιση, συμπεριλαμβανομένων βελτιώσεων στην εξωτερική αρχιτεκτονική του και της ανύψωσης των εσωτερικών τελειωμάτων στα υψηλότερα πρότυπα πολυτέλειας.

Μέσα σε κάθε διαμέρισμα, θα βρείτε 3 master υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο επισκεπτών και ένα ανεξάρτητο σύστημα θέρμανσης φυσικού αερίου για να εξασφαλίσετε άνεση όλο το χρόνο. Το εσωτερικό διαθέτει τη γοητεία των ξύλινων δαπέδων, ενώ ένας ειδικός χώρος μπαρ με τζάκι παρέχει έναν ιδανικό χώρο για τη φιλοξενία καλεσμένων. Σε όλο το κτίριο έχουν εφαρμοστεί σχολαστικά σχεδιασμένες ρυθμίσεις άμεσου και έμμεσου φωτισμού για να δημιουργηθεί η τέλεια ατμόσφαιρα για κάθε δωμάτιο. Ο χώρος του καθιστικού ξεχωρίζει με τις συρόμενες πόρτες μήκους δέκα μέτρων που διαθέτουν διπλά τζάμια τελευταίας τεχνολογίας και ηχομονωτικά πλαίσια αλουμινίου, συνδέοντας άψογα τους εσωτερικούς χώρους με τους εξωτερικούς.

Επιπλέον, κάθε διαμέρισμα παρέχει πρόσβαση σε κοινόχρηστο κήπο με άνετο καθιστικό και χώρο μπάρμπεκιου. Αυτό το αρμονικό περιβάλλον προσφέρει το τέλειο σκηνικό για να απολαύσετε το ευχάριστο ελληνικό κλίμα. Το ακίνητο είναι επί του παρόντος διαθέσιμο προς απόκτηση, περιμένοντας τον νέο του ιδιοκτήτη να το μετατρέψει στην κατοικία των ονείρων του. Η δέσμευση για τη δημιουργία ενός πολυτελούς και σύγχρονου χώρου διαβίωσης είναι εμφανής σε κάθε λεπτομέρεια, καθιστώντας αυτό το κτίριο μια ακαταμάχητη ευκαιρία. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή για να κανονίσετε μια προβολή, οι ενδιαφερόμενοι ενθαρρύνονται να επικοινωνήσουν- η ομάδα είναι έτοιμη και πρόθυμη να βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο.
Характеристики
Код и Дата объявления
1718 - 02.02.2024
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
181 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 3 ванных
этаж
1° этаж, с лифтом
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Расходы
Цена
€ 925 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, на метане
энергетическая сертификация
Не подлежащий
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем