Студия Φεραίου Ρήγα 20, 570 19, Περαία, Peraia, Thermaikos

ThermaikosΦεραίου Ρήγα 20, 570 19, Περαία
  • € 159 000
  • 1
  • 61
  • 1
  • 1
  • Да
Описание
Κωδικός ακινήτου: 13081 - Θερμαϊκός Περαία ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 61.50 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, A/C, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 159.000 €
Κωδικός ακινήτου: 13081 - Θερμαϊκός Περαία ΠΩΛΕΙΤΑΙ όμορφο διαμέρισμα 61.50 τ.μ. στον 2ο όροφο, σε νεόκτιστο κτήριο που ολοκληρώθηκε το 2024 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Α+. Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, μια άνετη σαλοκουζίνα και ένα μπάνιο, προσφέροντας έναν ευρύχωρο και φωτεινό χώρο διαβίωσης. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του κτηρίου και η ανεμπόδιστη θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα ευεξίας και χαλάρωσης.

Το διαμέρισμα διαθέτει ατομική θέρμανση με αέριο, κουφώματα συνθετικά για μεγαλύτερη μόνωση, πατώματα από πλακάκι, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας για την ασφάλεια των κατοίκων και διπλά τζάμια για την απομόνωση από τον θόρυβο. Επιπλέον, διαθέτει κλιματιστικό για τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες και ανοιχτωσιά για την άνετη κυκλοφορία του αέρα.

Για την ευκολία των κατοίκων, διαθέτει ανελκυστήρα και πρόσβαση για ΑΜΕΑ, ενώ παρέχει και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά με εύκολη πρόσβαση σε δημόσιες συγκοινωνίες και κοντά σε καταστήματα και υπηρεσίες.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα όμορφο και λειτουργικό διαμέρισμα σε μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές του Θερμαϊκού Κόλπου. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ένα ραντεβού για να δείτε από κοντά αυτό το υπέροχο διαμέρισμα. Τιμή πώλησης: 159.000€.
Характеристики
Код и Дата объявления
13081 - 29.04.2024
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
61 m²
Помещения
1 спальня, 1 ванная
этаж
1° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 159 000
Энергоэффективность
год постройки
2024
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, на метане
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем