Трехкомнатная квартира Παπάγου, Ano Cholargos, Cholargos

CholargosΠαπάγου
  • € 540 000
  • 4
  • 127
  • 2
  • 2
  • Да
Объявление обновлено 08.03.2024
Описание
Ανακαλύψτε αυτό το υπέροχο οροφοδιαμέρισμα υπό κατασκευή, συνολικής επιφάνειας 127 τ.μ., που βρίσκεται στον καταξιωμένο προορισμό του Παπάγου. Βρίσκεται στον 2ο όροφο και προσφέρεται προς πώληση.
Χαρακτηριστικά Κατοικίας:
3 Υπνοδωμάτια (1 Master)
1 Μπάνιο, 1 WC
Κουζίνα και Σαλόνι
Αποθήκη
1 Ανοιχτή Θέση Στάθμευσης
Το ακίνητο διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, θερμομόνωση και καλοριφέρ. Επίσης, διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με τριπλά τζάμια, σίτες και τέντες.
Άλλες παροχές περιλαμβάνουν πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, συναγερμό, νυχτερινό ρεύμα και τριφασικό ρεύμα. Τα δάπεδα είναι από ξύλο και μάρμαρο.
Η τοποθεσία είναι ιδανική, κοντά σε μετρό, συγκοινωνίες, πάρκο, σχολείο, πλατεία, εκκλησία, super market και εμπορικό κέντρο. Απολαύστε τη θέα του αστικού τοπίου και τον βόρειοανατολικό προσανατολισμό.
Απαραίτητα για την υπόδειξη του ακινήτου είναι η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ΟΛΩΝ όσων επιθυμούν να δουν το ακίνητο, πριν την υπογραφή (από όλους) της σχετικής Εντολής Υπόδειξης. Τέλος, ρωτήστε τον/την Σύμβουλό μας για τις δυνατότητες Ανακαίνισης και τα πλεονεκτήματα της Ασφάλισης Ακινήτου, παροχές που σας προσφέρονται από τις άλλες δύο εταιρείες του ομίλου μας, «Resolutions - Ανακαινίσεις» και «Insolutions - Ασφαλιστικές Υπηρεσίες». Δείτε περισσότερα στο κεντρικό site μας: https://solutionsgroup.gr/real-estate/ Γ.Γ.
Характеристики
ID
656317
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
127 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
2° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Расходы
Цена
€ 540 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, на метане
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем