Дуплекс, отличное состояние, 144 m², Центр, Panorama

Panorama
  • € 495 000
  • 4
  • 144
  • 3
Объявление обновлено 11.04.2024
Описание
Προς πώληση από την AdraxEstate!

Προς πώληση πολυτελής μεζονέτα 143,66.μ.,με καταπληκτική θέα, σε συγκρότημα κατοικιών στο κέντρο του οικισμού του Πανοράματος Θεσσαλονίκης.

Η μεζονέτα αποτελείται από 2 επίπεδα.Μπαίνοντας στο σπίτι στο πάνω επίπεδο (64,66τ.μ.) αντικτίζουμε μπροστά μας ένα ευρύχωρο, φωτεινό σαλόνι το οποίο διαθέτει μεγάλη μπαλκονόπορτα που οδηγεί στο μπροστινό μπαλκόνι 24τ.μ με μοναδική θέα στην πόλη και την θάλασσα. Στα δεξιά μας βρίσκουμε την κουζίνα η οποία έχει μαρμάρινο διαχωριστικό πάσο. Στα αριστερά μας υπάρχει το W/C του πάνω ορόφου το οποίο είναι σε μοντέρνο design. Στην συνέχεια βλέπουμε την υπέροχη μαρμάρικη σκάλα που μας οδηγεί στον κάτω όροφο.
Στο κάτω επίπεδο (79,00τ.μ.) βρίσκουμε στα δεξιά μας την αποθήκη 4τ.μ.. Απέναντι από την σκάλα βρίσκεται το μεγάλο μπάνιο του σπιτιού.Στην συνέχεια βλέπουμε το πρώτο από τα τρία υπνοδωμάτια της μεζονέτας και κατεβαίνοντας δύο σκαλοπάτια μπροστά μας βλέπουμε το δεύτερο υπνοδωμάτιο και δεξιά μας υπάρχει το master bedroom. Όλα τα δωμάτια είναι φωτεινά και έχουν υπέροχη θέα!

Η μεζονέτα θερμαίνεται από λέβητα φυσικού αερίου. Η θέρμανση είναι ατομική, ενδοδαπέδια στο πάνω επίπεδο και στο μεγαλύτερο μέρος του κάτω επιπέδου (3ο δωμάτιο και χολ θερμαίνονται με σώματα καλοριφέρ υψηλής ποιότητας και διακοσμητικού χαρακτήρα). Υπάρχει δυνατότητα για κατασκευή τζακιού στο σαλόνι, κατόπιν συνεννόησης (η καπνοδόχος είναι ήδη κατασκευασμένη). Σχετικά με την ψύξη, υπάρχει εγκατάσταση για κλιματιστικά σε κάθε χώρο.

Τα εξωτερικά κουφώματα είναι αλουμινίου με θερμοδιακοπή, ενεργειακά τζάμια, σίτες, παγίδες συναγερμού και ηλεκτροκίνητα ρολά σκίασης. Διαθέτει τριφασικό ρεύμα, πόρτα ασφαλείας, με 3 σημεία σφραγίσματος και αυτόματο κλείδωμα. Έχει γίνει προεγκατάσταση για τοποθέτηση αντλίας θερμότητας και για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Στο διαμέρισμα έχει τοποθετηθεί ήδη το σύνολο των φωτιστικών σε όλους τους χώρους εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Διαθέτει λειτουργίες Smart Home και διακόπτες ελέγχου ηλεκτροκίνητων ρολών και παροχής ρεύματος (εκτός ψυγειοκαταψύκτη, συστημάτων ασφαλείας, ίντερνετ).
Η οικοδομή χτίστηκε το 1977, η ολική ανακαίνιση ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2023. Το διαμέρισμα διαθέτει καταπληκτική θέα στην πόλη από μπαλκόνια συνολικής επιφάνειας 34τ.μ., αποκλειστική χρήση θέσης στάθμευσης με απευθείας πρόσβαση από το δρόμο και στεγασμένο αποθηκευτικό χώρο στην πυλωτή. Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της περιοχής, σε super markets,σχολεία, πάρκο, συγκοινωνίες.
Ιδανική επιλογή για ιδιοκατοίκιση ή επένδυση για όσους αναζητούν πολυτέλεια, ποιότητα και μοναδική θέα!

Απόσταση θάλασσα: 6.000m Χωριό: 500m Αεροδρόμιο:12.000m Πόλη:10.000m

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε το site μας adraxestate.com

Για την υπόδειξη είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον
Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ86Α, καθώς επίσης πιθανότητα καταβολής ελάχιστης χρέωσης.

AdraxEstate
Mail: adraxestate@gmail.com
Τηλ: 00306909609769
00306947022728
Характеристики
ID
EK-6123493
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
144 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 3 ванных
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 495 000
плата за кондоминиум
€ 30/месяц
Энергоэффективность
год постройки
1977
состояние
Отличное / Отремонтированное
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем