Двухкомнатная квартира Αριστοτέλους 167, 112 51, Αθήνα, Айос-Пантелеимонас, Patision - Acharnon

Patision - AcharnonΑριστοτέλους 167, 112 51, Αθήνα
  • € 102 000
  • 3
  • 77
  • 1
  • T
  • Да
Объявление обновлено 21.04.2024
Описание
Κωδικός ακινήτου: 85-4051 - Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών Αγ. Μελετίου - Πλ. Βικτωρίας - Μάρνη ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 77 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1967 με ενεργειακή κλάση Ε και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου απόσταση από μετρό 600 μέτρα - Τιμή: 102.000 €
Αυτό το διαμέρισμα αναπτύσσεται στο υπερυψωμένο ισόγειο μίας πολυκατοικίας, σε ένα πολύ ήσυχο στενό κοντά στην Αγίου Μελετίου. Είναι μόλις 600μ από τον Σταθμό Μετρό Αττική, την Πλατεία Βικτωρίας και το Πεδίο του Άρεως. Ο μαγαζότοπος της Πατησίων μόλις στα 300μ και η Φωκίωνος Νέγρη στα 500μ.

Ανοίγοντας τη θωρακισμένη εξώπορτα μπροστά μας ξεδιπλώνεται ένας γενναιόδωρος, ενιαίος χώρος με το μεγάλο σαλόνι στα δεξιά, την τραπεζαρία και την κουζίνα στα αριστερά. Απέναντί μας, πίσω από το άνοιγμα που πλαισιώνεται με κρυφό φωτισμό, βρίσκεται το μπάνιο (με τον καθρέπτη φωτιστικό αφής), εκατέρωθεν του οποίου βρίσκονται τα δύο υπνοδωμάτια.
Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε πρόσφατα (τέλος του 2023) και εξοπλίστηκε με κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, κρυφούς φωτισμούς σε όλους τους χώρους, καινούργιες βρύσες και είδη υγιεινής, δύο κλιματιστικά, καινούργιο θερμοσίφωνα και ηλεκτρολογικό πίνακα. Η πολυκατοικία διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου.

Διατίθεται είτε επιπλωμένο και εξοπλισμένο με τις ηλεκτρικές συσκευές (στην αναφερόμενη τιμή, η οποία είναι συζητήσιμη), είτε άδειο (με διαφορετική τελική τιμή), ανάλογα με τις ανάγκες των νέων του ιδιοκτητών.

Το στίγμα στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Характеристики
ID
85-4051
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
77 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 1 ванная
этаж
Нулевой этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Меблировано
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 102 000
Энергоэффективность
год постройки
1967
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Ε
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем