Студия Γάτσου 52, Βόλος, Ελλάδα, Центр, Volos

VolosΓάτσου 52, Βόλος, Ελλάδα
  • € 98 000
  • 2
  • 71
  • 1
  • 2
  • Да
Объявление обновлено 22.05.2024
Описание

Τζιαφέτας Νικόλαος, σύμβουλος επένδυσης ακινήτων και μέλος της μεσιτικής ομάδας #NTteam (Θεοδωρίδης Νικόλαος, Λιάκος Κωνσταντίνος, Μεταφτσής Γεώργιος, Τάνας Τάσος) - Βόλος - Μεταμόρφωση:

Το διαμέρισμα, βρίσκεται στον δεύτερο όροφο της πρόσοψης της οικοδομής, προσφέροντας μια εξαιρετική θέα προς το βουνό Πήλιο. Διαμπερές και φωτεινό, το διαμέρισμα παρέχει άνετους και λειτουργικούς χώρους.

Κατά την είσοδό σας, θα συναντήσετε ένα ευρύχωρο σαλόνι με μπαλκονόπορτα που οδηγεί σε ένα μπαλκόνι με θέα στο Πήλιο. Ακολουθώντας το διάδρομο, θα βρείτε μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με παράθυρο, ένα μπάνιο με παράθυρο και, τέλος, το μεγάλο υπνοδωμάτιο με το δικό του μπαλκόνι.

Το διαμέρισμα διαθέτει λέβητα φυσικού αερίου, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και δάπεδα από μάρμαρο και παρκέ. Όλοι οι χώροι είναι άνετοι, τετραγωνισμένοι και εξασφαλίζουν καλό αερισμό και φωτεινότητα μέσω των πολλώνανοιγμάτων που διαθέτει

Η περιοχή περιβάλλεται από όλες τις ανέσεις, όπως σχολεία, supermarket και τοπική αγορά, ενώ απέχει μόλις 5 λεπτά από το κέντρο του Βόλου. Επιπλέον, το διαμέρισμα είναι ήδη μισθωμένο και αποδίδει ένα πολύ καλό μίσθωμα, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για επενδυτές ή αγοραστές που αναζητούν μία καλή επενδυτική λύση.
Характеристики
ID
12751-9924
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
71 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
2° этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Расходы
Цена
€ 98 000
плата за кондоминиум
€ 20/месяц
Энергоэффективность
год постройки
1980
отопление
Автономное, на метане
Энергетический класс
Ζ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем