Односемейная вилла, новая, 110 m², Varipetro, Therisos

Therisos
  • € 520 000
  • 4
  • 110
  • 2
  • Нет
Описание
Καλώς ορίσατε στις πολυτελείς νεόκτιστες βίλες μας, όπου συνδυάζονται η άνεση, η πολυτέλεια και η φιλοξενία σε ένα μαγευτικό περιβάλλον.
Κάθε βίλα 110τ.μ. αποτελείται από δύο επίπεδα που συνδυάζουν παραδοσιακή αρχιτεκτονική με σύγχρονες ανέσεις. Στο ισόγειο, θα βρείτε ένα ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι με ενεργειακό τζάκι που λειτουργεί είτε με πετρέλαιο είτε με ξύλα, δίνοντας μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και διαθέτει όλες τις σύγχρονες συσκευές για να ετοιμάσετε τα αγαπημένα σας γεύματα. Επίσης, υπάρχει ένα WC για την εξυπηρέτησή σας. Ένα υπερυψωμένο υπνοδωμάτιο προσφέρει άνετο ύπνο και ξεκούραση.
Στον δεύτερο όροφο, θα βρείτε δύο ακόμα υπνοδωμάτια, κάθε ένα εξίσου άνετο και φωτεινό, με άφθονο φυσικό φως που εισέρχεται από τα μπαλκόνια. Το μπάνιο διαθέτει μια υπέροχη γωνιακή μπανιέρα για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την πολυτέλεια της.
Εξωτερικοί Χώροι: Οι βίλες περιβάλλονται από έναν όμορφο, ανεξάρτητο κήπο κάθε μια με πορτοκαλιές που προσφέρουν φρέσκα φρούτα και αρωματικά ανθισμένα δένδρα που δημιουργούν έναν ειδυλλιακό περίβολο. Οι πισίνες προσφέρουν μια δροσερή απόδραση τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες, ενώ ο εξωτερικός χώρος BBQ είναι ιδανικός για κοινωνικές συγκεντρώσεις και οικογενειακά γεύματα κάτω από τον αιγαιοπελαγίτικο ουρανό.
Επιπλέον Παροχές: Κάθε δωμάτιο διαθέτει κλιματισμό για άνετη διαμονή καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Συναγερμός είναι εγκατεστημένος για την αίσθηση ασφάλειας σας. Επίσης υπάρχει πρόσβαση για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα
Επιπλέον, ένα ηλιακό σύστημα εξασφαλίζει την πράσινη ενέργεια που χρειάζεστε για μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον διαμονή.
Информация
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Доступ для инвалидов
Балкон
Бассейн
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Характеристики
Код и Дата объявления
BLD-098 - 21.02.2024
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
110 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
Нулевой этаж, с подъездом для инвалидов
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Балкон
Бассейн
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 520 000
Энергоэффективность
год постройки
2024
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
Не подлежащий
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем