Односемейная вилла 167 m², Naousa, Paros

Paros
  • € 1 750 000
  • 4
  • 167
  • 3
  • Нет
Объявление обновлено 20.03.2024
Описание
Στην κορυφή του λόφου του Υστέρνι στην Πάρο βρίσκεται η Βίλα Υστέρνι με την ιδιαίτερα μοναδική θέα προς τη θάλασσα.
Βλέποντας από ψηλά προς τα ανατολικά καλυμμένη από τον βόρειο άνεμο, μπορεί κανείς να θαυμάσει από τον Αμπελά μέχρι τα Τσουκαλιά αλλά και από τα βόρεια της Νάξου έως και την Ίο.
Σε τρία λεπτά με τα πόδια θα βρεθούμε στην παραλία του Νταμουλή και σε δέκα λεπτά στην παραλία του Αμπελά αλλά και σε δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο σε όλες τις παραλίες της βόρειας Πάρου. Η Βίλα Υστέρνι είναι μεγέθους 167,75τμ με υπόλοιπο δόμησης 32,25τμ. Έχει τρία υπνοδωμάτια στο σύνολο με το ένα εκ των οποίων να βρίσκεται στον όροφο και δύο λουτρά στο ισόγειο. Το σαλόνι και η κουζίνα είναι σε έναν ενιαίο χώρο αλλά ξεχωριστά το ένα από το άλλο κάνοντας το χώρο ευρύχωρο και άνετο. Χτισμένο από την τοπική Παριανή πέτρα, διακοσμημένο με παραδοσιακής αισθητικής έπιπλα και με απαλά γήινα χρώματα όλα επιλεγμένα από την καλλιτεχνικής φύσης ιδιοκτήτες του, αυτός ο χώρος θα σας εμπνεύσει για ένα καινούργιο κεφάλαιο στο μαγευτικό βιβλίο της ζωής.
Σε οικόπεδο 4,000τμ, με έναν υπέροχο κήπο γύρω από τη βεράντα και με θέα το απέραντο γαλάζιο, θα αισθανθείτε πραγματικά την γαλήνη, την ηρεμία και το δέος του απέραντου γαλάζιου του Αιγαίου. Επιπλέον στα 5 λεπτά με το αυτοκίνητο βρίσκεται η κοσμοπολίτικη Νάουσα με τις αμέτρητες επιλογές το καλοκαίρι. Μαζί με τις δροσερές παραλίες σε απόσταση αναπνοής, αυτή τη βίλα θα αποτελέσει την πιο όμορφη καλοκαιρινή σας απόδραση.
Характеристики
ID
W-02UFD2
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла
Площадь
167 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 3 ванных
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Балкон
Меблировано
Частный сад
Расходы
Цена
€ 1 750 000
Энергоэффективность
год постройки
1997
отопление
Централизованное
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем