Дуплекс, отличное состояние, 345 m², Kefalari, Kifissia

Kifissia
  • € 1 650 000
  • 5
  • 345
  • 3+
  • Да
Объявление обновлено 16.02.2024
Описание
Μια υπέροχα ανακαινισμένη μεζονέτα 345 τ.μ. στην καρδιά του Κεφαλαρίου, που αποπνέει μοντέρνα κομψότητα, συνδυάζοντας το σύγχρονο design με την κλασική γοητεία. Με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, αυτή η κατοικία παρουσιάζει αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, κομψά φινιρίσματα και μια απρόσκοπτη ενσωμάτωση της λειτουργικότητας και της αισθητικής.
Το φωτεινό σαλόνι στο ισόγειο γίνεται ένα με τον υπέροχο κήπο, ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία αυτής της μεζονέτας που αποτελεί μια υπαίθρια όαση και έναν ιδανικό χώρο χαλάρωσης και απόλαυσης. Η τραπεζαρία, δίπλα στην κουζίνα, προσφέρει μια καταπληκτική θέα στον κρυφό πίσω κήπο, δημιουργώντας μια αρμονική εμπειρία εσωτερικής και εξωτερικής διαβίωσης. Μια σκάλα μας οδηγεί στον χώρο των υπνοδωματίων: ένα master υπνοδωμάτιο με ensuite μπάνιο και δύο ακόμη υπνοδωμάτια το καθένα με το δικό του μπάνιο.
Το playroom στο υπόγειο, λειτουργικό και σωστά σχεδιασμένο από τους ιδιοκτήτες, βλέπει στον πίσω κήπο. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχει ένα ακόμη δωμάτιο, με δικό του μπάνιο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δωμάτιο υπηρεσίας ή ως δωμάτιο επισκεπτών. Από εδώ υπάρχει άμεση πρόσβαση στο υπόγειο, κοινόχρηστο γκαράζ με χώρο για δύο αυτοκίνητα ενώ ο εσωτερικός ανελκυστήρας συνδέει όλα τα επίπεδα του ακινήτου.
Το ακίνητο αυτό αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια εκλεπτυσμένη κι αρμονική διαβίωση σε αυτή την όμορφη και ξεχωριστή γειτονιά.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Характеристики
ID
W-02U7B0
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
345 m²
Помещения
5 (3 спален, 2 другие), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
ТВ система со спутниковой антенной
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 1 650 000
Энергоэффективность
год постройки
1992
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное
энергетическая сертификация
Не подлежащий
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем