Односемейная вилла Γλυσίδια, Γλυσίδια 84400, Paroikia, Paros

ParosΓλυσίδια, Γλυσίδια 84400
  • € 980 000
  • 4
  • 175
  • 3+
  • Нет
Объявление обновлено 20.03.2024
Описание
Η πέτρινη βίλα στην Πούντα της Πάρου, που είναι διαθέσιμη προς πώληση, προσφέρει έναν απολύτως εντυπωσιακό τρόπο ζωής. Ας δούμε μια λεπτομερή περιγραφή του ακινήτου:

Τοποθεσία: Η βίλα βρίσκεται στην όμορφη και πανέμορφη περιοχή της Πούντα στην Πάρο κοντά στο αεροδρόμιο, προσφέροντας εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα και το γύρο τοπίο. Η τοποθεσία αυτή είναι ιδανική για όσους αναζητούν απομόνωση και χαλάρωση.

Επιφάνεια: Η βίλα έχει επιφάνεια 195 τετραγωνικά μέτρα, προσφέροντας άφθονο χώρο για μια άνετη διαβίωση.

Σχεδιασμός: Η βίλα είναι κατασκευασμένη από πέτρα, προσδίδοντας τη χαρακτηριστική παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού Πάρο. Η εσωτερική διαρρύθμιση περιλαμβάνει ευρύχωρα δωμάτια με πολλά παράθυρα και γυάλινες πόρτες που επιτρέπουν τον φυσικό φωτισμό και εξασφαλίζουν την θέα στη θάλασσα από πολλές γωνίες του σπιτιού.

Πισίνα: Η βίλα διαθέτει πισίνα, που προσφέρει την τέλεια ανακούφιση κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Η πισίνα περιβάλλεται από όμορφη πλακόστρωτη αυλή και έχει θέα προς τη θάλασσα.

Κήπος: Η ιδιοκτησία διαθέτει μεγάλο κήπο γεμάτο φυτά και λουλούδια, προσφέροντας έναν πανέμορφο περιβάλλον για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Εξοπλισμός: Η βίλα είναι πλήρως εξοπλισμένη, επιπλωμένη με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και παροχές που θα χρειαστείτε για μια άνετη διαμονή, όπως κλιματισμό, κεντρική θέρμανση, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και πολλά άλλα.

Αυτή η πέτρινη βίλα στην Πούντα της Πάρου είναι μια πραγματικά εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν πολυτέλεια, ιδιωτικότητα και την μοναδική αίσθηση της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής στο πανέμορφο νησί της Πάρου.
Характеристики
ID
W-02TDTZ
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
175 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Мансарда
Внешняя планировка
Балкон
Бассейн
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ дерева
Расходы
Цена
€ 980 000
Энергоэффективность
год постройки
2005
отопление
Автономное
Энергетический класс
Γ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем