Студия отличное состояние, Центр, Serres

Serres
  • € 55 000
  • 2
  • 48
  • 2
  • Да
Описание
Σε μία ήσυχη γειτονιά, ανακαλύψτε μια μοναδική μεγάλη γκαρσονιέρα με σαλόνι, wc και υπνοδωμάτιο που συνδυάζει άνεση και στυλ. Με αυτόνομη τηλεθέρμανση και δύο air condition, αυτό το επιπλωμένο κατάλυμα είναι ιδανικό για εκείνους που επιζητούν την τέλεια θερμοκρασία καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τα διπλά τζάμια και η θέση προσόψεως διασφαλίζουν την ησυχία και την ασφάλεια, ενώ η ενεργειακή κλάση Δ επιβεβαιώνει την περιβαλλοντική του απόδοση. Η ανατολική τοποθεσία προσφέρει φυσικό φως, δημιουργώντας ένα φωτεινό και ευάερο περιβάλλον.

Aυτή η μεγάλη γκαρσονιέρα προσφέρει μια ευρύχωρη βεράντα όπου μπορείτε να απολαύσετε τις όμορφες πρωινές στιγμές και τον αγαπημένο σας καφέ. Οι τέντες προσφέρουν σκιά και προστασία από τον ήλιο, καθιστώντας τη βεράντα έναν ιδανικό χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Ο δεύτερος όροφος προσφέρει ένα υπέροχο περιβάλλον, ενώ η βολική τοποθεσία του καταλύματος το καθιστά ιδανικό για όσους αναζητούν την άνεση και την προσβασιμότητα σε όλες τις ανέσεις. Απολαύστε μια ζωή άνετη και ευχάριστη σε αυτήν την πανέμορφη γκαρσονιέρα με όλες τις παροχές που χρειάζεστε.

Μεγάλη γκαρσονιέρα με σαλοκουζίνα, WC, και υπνοδωμάτιο. Αυτόνομη τηλεθέρμανση. Επιπλωμένο. 2 air condition. Διπλά τζάμια. Προσώψεως. Μπροστά. Ενεργειακή κλάση Δ. Ανατολικόμεσυμβρινό. Μεγάλη Βεράντα. Τέντες. Όροφος 2ος.
Информация
другие характеристики
Внешняя планировка
Доступ для инвалидов
Балкон
Меблировано
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Характеристики
Код и Дата объявления
EK-6210397 - 23.04.2024
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
48 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 2 ванные
другие характеристики
Внешняя планировка
Балкон
Меблировано
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 55 000
плата за кондоминиум
€ 10/месяц
Энергоэффективность
год постройки
1986
состояние
Отличное / Отремонтированное
Энергетический класс
Δ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем