Двухкомнатная квартира Δοϊράνης, 1, Центр, Komotini

KomotiniΔοϊράνης, 1
  • € 145 000
  • 3
  • 85
  • 2
  • Да
Описание
Το ακίνητο, επιφάνειας 86,5 τ.μ. βρίσκεται πίσω από τα δικαστήρια της πόλης, στον 4ο όροφο, και κατασκευάστηκε το 2010. Διαθέτει ιδανικό προσανατολισμό νοτιοδυτικό, ενώ η διαμπερής διάταξη του εξασφαλίζει άφθονο φως και ευχάριστο κλίμα σε όλους τους χώρους.

Τα εσωτερικά χαρακτηριστικά του διαμερίσματος αποτελούνται από δύο υπνοδωμάτια, με επιφάνειες 12,5 και 9 τ.μ., συνοδευόμενα από μία εντοιχισμένη ντουλάπα. Το ευρύχωρο μπάνιο προσφέρει άνετη ατμόσφαιρα σε επιφάνεια 5 τ.μ., ενώ η σαλονοκουζίνα, με επιφάνεια 31,5 τ.μ., αποτελεί το επίκεντρο της καθημερινότητάς σας, προσφέροντας λειτουργικότητα και άνεση.
Το διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας και κουφώματα αλουμινίου που εξασφαλίζουν ένα ενεργειακά αποδοτικό, ζεστό και υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης. Επίσης, προσφέρει πολλαπλές αποθηκευτικές λύσεις, με πατάρι και αποθήκη 2,5 τ.μ. που μπορεί να μετατραπεί σε WC.
Επιπλέον, δύο μεγάλα μπαλκόνια επιφάνειας 14 και 12 τ.μ. αντίστοιχα, προσφέρουν αναζωογονητικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης, με θέα στην οροσειρά της Ροδόπης. Οι γειτονικές κατασκευές βρίσκονται ήδη χαμηλότερα από το διαμέρισμα, οπότε δεν θα προκαλέσουν πρόβλημα στο κλείσιμο της θέας.

Τέλος, το διαμέρισμα διαθέτει πάρκινγκ και αποθηκευτικό χώρο στο υπόγειο της πολυκατοικίας 7 τ.μ., ενώ υπάρχει επίσης δυνατότητα εγκατάστασης φυσικού αερίου και τζακιού, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στο ακίνητο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 6987291419.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
Информация
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Балкон
Меблировано
Характеристики
Код и Дата объявления
EK-6212401 - 31.03.2024
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
85 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Балкон
Меблировано
Расходы
Цена
€ 145 000
плата за кондоминиум
€ 20/месяц
Энергоэффективность
год постройки
2010
Энергетический класс
B+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник