Дуплекс Αντικλέους, 821 31, Χίος, Chios town, Chios

ChiosΑντικλέους, 821 31, Χίος
  • € 780 000
  • 5
  • 245
  • 3+
  • Да
Описание
Κωδικός ακινήτου: 1-1867 - Χίος Ομηρούπολη Βροντάδος ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 245 τ.μ. σε οικόπεδο 447 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από γρανίτη, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, playroom, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 41 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 600 μέτρα απόσταση από πόλη 2500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 5500 μέτρα - Τιμή: 780.000 € (Κωδικός γραφείου 5714) Κωδ: 5714
Στην περιοχή Βροντάδου στη Χίο, πωλείται υπερσύγχρονη και πολυτελής μεζονέτα (βίλα), συνολικής επιφάνειας 244,28 σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 447 τ.μ., η οποία κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον προδιαγραφές οικιακού αυτοματισμού, καθιστώντας το Smart Home . Στο συγκεκριμένο ακίνητο έχει δοθεί έμφαση στη λεπτομέρεια τόσο στα αισθητικά όσο και στα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Αυτή η ευρύχωρη κατοικία, διαθέτει όλες τις μοντέρνες ανέσεις και υποδομές, όπως θερμοπρόσοψη, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου αλλά και αντλίες θερμότητας εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση και οικονομία καθώς και έναν πιο οικολογικό και «σκεπτόμενο» τρόπο ζωής. Εκτείνεται σε τρία διαδοχικά επίπεδα , που επικοινωνούν μεταξύ τους εσωτερικά με κλίμακες αλλά και ανελκυστήρα , σχεδιασμένα με γνώμονα την βέλτιστη εργονομία και καλαισθησία της κατοικίας καθώς και την εναρμόνισή της με την περιβάλλουσα οικιστική περιοχή. Όσον αφορά την εσωτερική διάταξή της μεζονέτας , αυτή αποτελείται από minimal σχεδίασης ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας με οικολογικό τζάκι, χώρο τραπεζαρίας και επιβλητική κλίμακα με γυάλινη κουπαστή που οδηγεί στους επόμενους ορόφους. Όλοι οι εσωτερικοί χώροι χάρη στην ενεργειακή σχεδίαση των φωτιστικών θυρίδων της κατοικίας είναι δέκτες διάχυτου φυσικού φωτός καθιστώντας το σύνολο του οικήματος ιδιαίτερα ευήλιο. Στο επόμενο επίπεδο βρίσκονται συνολικά τρία υπνοδωμάτια ένα εκ των οποίων είναι Μaster υπνοδωμάτιο με en-suite μπάνιο, συνολικά δύο μπάνια και δύο WC επισκεπτών και αποθηκευτικός χώρος. Σε κάθε επίπεδο της κατοικίας καθίσταται δυνατή η πρόσβαση στους αντίστοιχους εξώστες επιφάνειας 40,93 τ.μ , που διαθέτουν πέργκολα για σκίαση και έχουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και στον διαμορφωμένο κήπο. Το ακίνητο περιβάλλεται από προσεγμένους κήπους με άψογη αρχιτεκτονική τοπίου και εκτάσεις που μπορούν να διαμορφωθούν περεταίρω, σύμφωνα με τη δική σας αισθητική. Οδηγούμενοι στον εξωτερικό ημιυπαίθριο χώρο συναντάται εγκατάσταση πισίνας αποκλειστικής χρήσης για στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης, ενώ στην πλευρά εισόδου του ακινήτου υφίστανται δύο θέσεις στάθμευσης ανοιχτού τύπου. Η κομψή και πολυτελής εικόνα της κατοικίας ολοκληρώνεται με επιλογές όπως ιταλικά πλακάκια γρανίτη, ευρωπαϊκής κατασκευής κουζίνα, ξενώνα-playroom αλλά και προεγκατάσταση συναγερμού και κλειστού κυκλώματος καμερών. Πρόκειται για ιδανική επιλογή ακινήτου, που συνδυάζει την υψηλή αισθητική με τις σύγχρονες ανέσεις και υπεροχή για μία ποιοτική και μοντέρνα διαβίωση, σε μια ήσυχη οικιστική περιοχή, πολύ κοντά σε υπεραγορές, σχολεία και μαγαζιά, είτε για μόνιμη είτε για εξοχική κατοικία!

Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Πληροφορίες: Μεσιτικό Γραφείο 48 Ώρες, Κουντουριώτου 23-25, τηλέφωνα: 22710 21111 και 6932 735503
...
Характеристики
Код и Дата объявления
1-1867 - 24.02.2024
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
245 m²
Помещения
5 (3 спален, 2 другие), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Бассейн
ТВ система со спутниковой антенной
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 780 000
Энергоэффективность
год постройки
2024
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, блок питания
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем