Трехкомнатная квартира Αγίου Αδριανού 21100, Центр, Нафплион

НафплионΑγίου Αδριανού 21100
  • € 289 000
  • 4
  • 200
  • 2
  • 1
Объявление обновлено 27.02.2024
Описание
Ένα μοναδικό διαμέρισμα 200τ.μ. στο Ναύπλιο είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

Αναζητάτε ένα ευρύχωρο και πολυτελές σπίτι που να σας προσφέρει άνεση και πολυτέλεια; Αυτό το διαμέρισμα έχει όλα όσα χρειάζεστε και ακόμα περισσότερα!

Αποτελείται από 3 κρεβατοκάμαρες, 2 μπάνια, 1 κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία και έχει μεγάλα μπαλκόνια που προσφέρουν εκπληκτική θέα. Το διαμέρισμα έχει τη δυνατότητα να διαμορφωθεί σε δύο μικρότερα διαμερίσματα με την ανάλογη διαρρύθμιση, ανάλογα με τις ανάγκες σας, έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια ευκαιρία βραχυχρόνιας μίσθωσης για έξτρα εισόδημα. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου.

EXTRA BONUS: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ με όλα όσα χρειάζεται ένα λειτουργικό σπίτι!!!

Τοποθετημένο σε μια ιδανική τοποθεσία, το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε καταστήματα, εστιατόρια και τοπικές ανέσεις. Επιπλέον, η παραλία απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια, προσφέροντας σας την ευκαιρία να απολαύσετε τις ηλιόλουστες μέρες στην πανέμορφη παραλία του Ναυπλίου.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αξιοποίησης των μπαλκονιών για δημιουργία επιπλέον χώρου , εσωτερικού ή εξωτερικού, ή για τη δημιουργία κήπου και χώρου ψυχαγωγίας.

Αυτό το διαμέρισμα είναι μια πραγματική ευκαιρία και καλείται να γίνει το ιδανικό σας σπίτι στο πανέμορφο Ναύπλιο. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να διευθετήσουμε μια ξενάγηση για εσάς.
Характеристики
ID
ID 239
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
200 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
1° этаж
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Внешняя планировка
Балкон
Меблировано
Общий сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 289 000
Энергоэффективность
год постройки
1984
отопление
Автономное, блок питания
Энергетический класс
B
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем