Дуплекс Κρανίδι, Центр, Kranidi

KranidiΚρανίδι
  • € 480 000
  • 4
  • 136
  • 3
  • Нет
Объявление обновлено 16.03.2024
Описание
Η μεζονέτα καλύπτει 136 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Βρίσκεται σε οικόπεδο 500 τετραγωνικών μέτρων με όμορφο κήπο, και η μεζονέτα είναι διαμορφωμένη σε δύο επίπεδα.
Το ισόγειο περιλαμβάνει ένα κύριο υπνοδωμάτιο με μπάνιο en-suite, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και ένα κοινόχρηστο μπάνιο. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση στον κήπο και προσφέρουν θέα στη θάλασσα. Ο επάνω όροφος περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο καθιστικό, τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, με μεγάλες βεράντες που προσφέρουν θέα στη θάλασσα και στο ηλιοβασίλεμα.
Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει εγκαταστάσεις BBQ και χώρο στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα. Η μεζονέτα προσφέρεται πλήρως επιπλωμένη. Βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από την παραλία και σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο του χωριού, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και άλλες ανέσεις διακοπών. Επιπλέον, βρίσκεται σε μικρή απόσταση οδήγησης από δημοφιλείς παραλίες και τα κοντινά νησιά όπως η Σπέτσες, η Ύδρα και ο Πόρος.
Επιπλέον, η κοντινή απόσταση του ακινήτου από σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους όπως το Ναύπλιο, Επίδαυρος, Μυκήνες και το Λεωνίδιο προσθέτει ευκαιρίες για πολιτιστική εξερεύνηση δίπλα στην παραθαλάσσια απόλαυση.
Характеристики
ID
477152
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
136 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 3 ванных
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
2 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Железная дверь
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 480 000
Энергоэффективность
отопление
Автономное, блок питания
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем