Дуплекс Κέντρο, Центр, Glika Nera

Glika NeraΚέντρο
  • € 330 000
  • 150
  • Нет
Объявление обновлено 28.05.2024
Описание

Κωδικός ακινήτου: 5-222 - Γλυκά Νερά (ΠΛΑΓΙΑ ΥΜΗΤΤΟΥ). ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ. 3 επιπέδων. Είναι πολύ φωτεινή σε όλα τα επίπεδα, με περιμετρική και εντυπωσιακή θέα προς το δάσος.

Αποτελείται από :
-Ημιυπόγειο 50 τ.μ., με μεγάλο κλειστό γκαράζ (με παροχή για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου), υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο, αποθήκη και ιδιωτικό κήπο. Υπάρχει υποδομή για δημιουργία κουζίνας. Η θέση του γκαράζ μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλο υπνοδωμάτιο ή σαλόνι (να προκύψει ανοικτή θέση γκαράζ) και να λειτουργήσει ως ανεξάρτητο διαμέρισμα, με ανεξάρτητη είσοδο.
-Υπερυψωμένο Ισόγειο 50 τ.μ., με σαλόνι με ενιαία κουζίνα, μπάνιο και ενεργειακό τζάκι.
-1ο Οροφο 50.τ.μ., με δυο υπνοδωμάτια, μπάνιο, 1 μικρό δωμάτιο πολλαπλών χρήσεων (πχ. γραφείου, playroom, αποθήκη, βεστιάριο ή dressing room). Λόγω μεγάλου ύψους στα 2 υπνοδωμάτια μπορεί να προκύψει χώρος παταριού ή δώματος για οποιαδήποτε χρήση.

Οι προδιαγραφές του είναι:
Ενεργειακή κλάση Α+, εξωτερική θερμοπρόσοψη, κουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπής, ενεργειακά διπλά τζάμια και σίτες σε όλα τα ανοίγματα. Αντλία θερμότητας με ζεστό νερό χρήσης και ηλιακός. Πόρτα ασφαλείας, δρύινα δάπεδα, πλακάκι, σκάλες με μάρμαρο, ενεργειακό τζάκι και υλικά εξαιρετικής ποιότητας σε μοντέρνο σχεδιασμό.

Το ακίνητο βρίσκεται στους πρόποδες του Υμηττού διαθέτοντας εξαιρετική και απεριόριστη θέα, σε μια αναπτυσσόμενη και ήσυχη περιοχή δίπλα στο πράσινο, με νεόδμητες κατοικίες. Είναι κοντά σε σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις και αγορά. Έχει άμεση πρόσβαση σε σημαντικούς οδικούς άξονες, όπως η Αττική Οδός και η λεωφόρος Λαυρίου, καθώς και σε δίκτυα μαζικής μεταφοράς.
-Τιμή: 330.000 €

Характеристики
ID
5-222
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
150 m²
этаж
Нулевой этаж
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Расходы
Цена
€ 330 000
Энергоэффективность
год постройки
2023
состояние
Новое / На стадии строительства
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем