Квартира Λαμπράκη Γρηγορίου 12-16, 145 72, Δροσιά, Ano Drossia, Дросья

ДросьяΛαμπράκη Γρηγορίου 12-16, 145 72, Δροσιά
  • € 480/месяц
  • 26
  • 1
  • T
  • Нет
Описание
Κωδικός ακινήτου: 1-5766 - Αθήνα - Βόρεια Προάστια Δροσιά ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη γκαρσονιέρα/studio ισόγειο συνολικής επιφάνειας 26 τ.μ. . Αποτελείται από κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2006 με ενεργειακή κλάση Β και ανακαινίστηκε το 2020. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, κήπο, πισίνα, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια - Τιμή: 480 €
Το ακίνητο που περιγράφετε είναι ένα όμορφο, ανακαινισμένο και επιπλωμένο studio στα βόρεια προάστια της Δροσιάς, το οποίο είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση. Βρίσκεται στο ισόγειο και έχει συνολική επιφάνεια 26 τετραγωνικών μέτρων.

Το διαμέρισμα αποτελείται από μια κουζίνα και ένα μπάνιο. Κατασκευάστηκε το 2006 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Β, προσφέροντας υψηλή ενεργειακή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας. Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε το 2020, προσφέροντας μια φρέσκια και σύγχρονη ατμόσφαιρα.

Η θέρμανση είναι ατομική με χρήση πετρελαίου. Τα κουφώματα είναι ξύλινα, προσφέροντας καλή θερμομόνωση. Τα πατώματα είναι επενδυμένα με πλακάκια, που προσδίδουν μια κομψή εμφάνιση. Υπάρχουν επίσης εντοιχιζόμενες ντουλάπες που προσφέρουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Το ακίνητο διαθέτει κήπο και πισίνα για απόλαυση των εξωτερικών χώρων. Επίσης, περιλαμβάνονται ηλεκτρικές συσκευές για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας. Τα διπλά τζάμια βοηθούν στην μείωση του θορύβου και στην βελτίωση της μόνωσης.

Συνολικά, πρόκειται για ένα όμορφο διαμέρισμα που προσφέρει άνετη διαβίωση και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν όμορφο χώρο στην περιοχή των βορείων προαστίων της Δροσιάς.Πολύ κοντά στην πλατεία της Δροσιάς, 2 εγγύησεις.
Информация
другие характеристики
Внешняя планировка
Бассейн
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ дерева
Характеристики
Код и Дата объявления
1-5766 - 02.04.2024
договор
Аренда
типология
Квартира
Площадь
26 m²
Помещения
1 ванная
этаж
Нулевой этаж
другие характеристики
Внешняя планировка
Бассейн
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ дерева
Расходы
Цена
€ 480/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
2006
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
B
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем