Четырехкомнатная квартира Φάληρο - Ιπποκράτειο, Ippokratio, Faliro - Ippokratio

Faliro - IppokratioΦάληρο - Ιπποκράτειο
  • € 300 000
  • 5
  • 138
  • 2
  • 4
  • Да
Объявление обновлено 08.03.2024
Описание
Πωλείται διαμέρισμα στην περιοχή του Ιπποκρατείου, 138 τμ. στον 4ο όροφο. Το ακίνητο είναι γωνιακό, με τεράστια βεράντα 120τμ. και αποτελείται από 4 δωμάτια, μεγάλο σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, άνετο μπάνιο, και wc. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Φυσικό αέριο, έχει κουφώματα PVC, πατώματα με ξύλο και μάρμαρα, πόρτα ασφαλείας και σύστημα συναγερμού. Βρίσκεται σε ιδανικό σημείο, κοντά σε αστικές συγκοινωνίες και με απέραντη ανοιχτωσιά. Υπαρχει δυνατότητα διαχωρισμού. Τιμή: €300.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Характеристики
ID
836659
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
138 m²
Помещения
5 (4 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
4° этаж, с лифтом
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 300 000
плата за кондоминиум
€ 15/месяц
Энергоэффективность
год постройки
1976
состояние
Подлежит ремонту
отопление
Автономное, на метане
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем