Студия Άνω Πόλη, Agios Dimitrios, Салоники - Центр

Салоники - ЦентрΆνω Πόλη
  • € 70 000
  • 2
  • 55
  • 1
  • Да
Объявление обновлено 30.05.2024
Описание
Studio/Γκαρσονιέρα Προς Πώληση, όροφος: 1ος, στην περιοχή: Άνω Πόλη. Στο κεντρο της πολη .το διαμερισμα βρισκεται απο την εισοδο της πολυκατοικια στο υμιυπογειο αλλα απο την πλευρα που ειναι το διαμερισμα ειναι 1ος οροφος. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 55 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1965 και ανακαινίστηκε το 2013. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Ρεύμα, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, έχει κουφώματα Συνθετικά με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, Πολύ καλή, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, Πάρκο, Σχολείο, Πλατεία, Εκκλησία, Παιδικό σταθμό, Λαική αγορά, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρο Πόλης, Κέντρα διασκέδασης, Πανεπιστήμιο, έχει θέα Αστικό τοπίο και έχει Δυτικομεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Βαμμένο, Προσόψεως, Φωτεινό, είναι κατάλληλο για Φοιτητές, Βραχυχρόνια Μίσθωση, Επένδυση, Εισόδημα, Πόρτα Ασφαλείας, Μισθωμένο, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Ησυχη γειτονιά. Τιμή: €70.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Характеристики
ID
835928
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
55 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая)
этаж
1° этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 70 000
Энергоэффективность
год постройки
1965
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, блок питания
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем