Трехкомнатная квартира первый этаж, Мец, Mets - Kalimarmaro

Mets - Kalimarmaro
  • € 390 000
  • 4
  • 106
  • 2
  • 1
  • Да
Описание
Καλώς ήρθατε σε αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων στην όμορφη περιοχή του Μετς. Μπαίνοντας στο ακίνητο βρίσκεστε μέσα σε ένα άνετο σαλόνι με πρόσβαση στο μπροστινό μπαλκόνι. Στα δεξιά, ο διάδρομος σας οδηγεί στην ευρύχωρη κουζίνα, ένα WC και ένα υπνοδωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος γραφείου και στην αριστερή πλευρά υπάρχουν άλλα δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση είτε στο μπροστινό μπαλκόνι είτε στη μεγάλη βεράντα στο πίσω μέρος του κτιρίου.
Αυτό που είναι πραγματικά μοναδικό σε αυτό το διαμέρισμα είναι ότι στο πίσω μέρος του κτιρίου έχει τη δική του ιδιωτική βεράντα 48τμ στο ίδιο επίπεδο, η οποία είναι ιδανική για παιχνίδι για παιδιά ή για να φιλοξενήσει αξέχαστες στιγμές με φίλους.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Μετς είναι μια από τις ωραιότερες, πιο γαλήνιες και αριστοκρατικές γειτονιές στην Αθήνα για τα διάσημα γραφικά σοκάκια και τα υπέροχα νεοκλασικά σπίτια. Το Πάρκο Λογγίνου, το μεγαλύτερο πάρκο της περιοχής, ανακαινίστηκε πρόσφατα από το Ίδρυμα Ωνάση και προσφέρει μια καταπληκτική βόλτα στο πράσινο για τους κατοίκους της περιοχής.
Πολλοί καλλιτέχνες, μουσικοί, εφοπλιστές και διανοούμενοι έχουν επιλέξει να ζουν στο Μετς εδώ και πολλά χρόνια και τον τελευταίο καιρό υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από επιχειρηματίες και πολιτικούς.
Το γεγονός ότι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα κύρια αξιοθέατα της Αθήνας είναι σίγουρα κάτι που προσθέτει στην αξία της περιοχής.
Το Μετς βρίσκεται μεταξύ του λόφου Αρδηττού, του Α' Νεκροταφείου Αθηνών και του Ναού του Ολυμπίου Διός και απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το Ζάππειο και τον Εθνικό Κήπο.
Информация
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
ТВ система со спутниковой антенной
Характеристики
Код и Дата объявления
W-02UVJK - 13.03.2024
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
106 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
1° этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
ТВ система со спутниковой антенной
Расходы
Цена
€ 390 000
Энергоэффективность
год постройки
1985
отопление
Автономное, на метане
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем