Дуплекс Δροσιά, Ano Drossia, Дросья

ДросьяΔροσιά
  • € 440 000
  • 5+
  • 250
  • 3+
  • Нет
Объявление обновлено 19.04.2024
Описание
Σε ήσυχο σημείο της Δροσιάς, κοντά στη πλατεία, στην αγορά, στα σχολεία, και στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αξιόλογη μεζονέτα συνολικού εμβαδού 250 τ.μ. με ασανσέρ, αποπερατωμένη το 2023 (κατασκευή κτιρίου 2007) προς πώληση. Είναι η δεύτερη κατά σειρά σε συγκροτήμα μεζονετών, το οποίο αναπτύσσεται κατά το βάθος του οικοπέδου.
Αποτελείται από τρία επίπεδα.
Το Ισόγειο είναι 74 τ.μ. και περιλαμβάνει χώρους υποδοχής και τραπεζαρίας με ξύλινα δάπεδα, τζάκι, ανεξάρτητη κουζίνα (λάκα και βακελίτης), γκαρνταρόμπα και wc επισκεπτών (με κορίαν πάγκο και συνδυασμό Grohe, Geberit και Ideal Standard αξεσουάρ), μεγάλη βεράντα κατα μήκος του σαλονιού και της κουζίνας.
Ο 1ος Όροφος είναι 71 τ.μ. και έχει ένα master bedroom με en suite λουτρό και walk in closet. Υπάρχουν δύο 2 ακόμα υπνοδωμάτια, με κοινό λουτρό,( με κορίαν πάγκο και συνδιασμο Grohe, Geberit και Ideal Standard αξεσουάρ), και 2 βεράντες.
Το ημιυπόγειο είναι 74 τ.μ . έχει ξεχωριστή είσοδο και μπορεί να λειτουργήσει ως ανεξάτητο διαμέρισμα. Είναι πολύ φωτεινό και περιλαμβάνει χώρο υποδοχής με τζάκι, open plan κουζινα, 1 υπνοδωμάτιο, λουτρό, αποθήκη και laundry room με παροχές για πλυντήριο και στεγνωτήριο.Διαθέτει πόρτα ασφαλείας και ξεχωριστή αντλία θερμότητας. Είναι Τακτοποιημένο πολεοδομικά ως κύριος χώρος.
Επίσης υπάρχει σοφίτα εμβαδού 31 τ.μ., η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως γραφείο, playroom κλπ
Επιπλέον η κατοικία διαθέτει, ατομικές αντλίες θερμότητας και φαν κόιλς (ψύξη και θέρμανση), προεγκατάσταση συναγερμού και καμερών (καλωδίωση),
ηλεκτρικά πατζούρια, κουφώματα αλουμινίου με διπλά κρύσταλλα και σίτες, πόρτες ασφαλείας, ηλεκτρικές συσκευές, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, αποθήκη και 2 ανοιχτές θέσεις στάθμευσης.
Mobilia Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107563200, email: info@mobilia.gr, website: www.mobilia.gr
Характеристики
ID
888079
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
250 m²
Помещения
5+ (4 спальни, 3 других), 3+ ванных
этаж
1° этаж
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Мансарда
Железная дверь
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 440 000
Энергоэффективность
год постройки
2007
отопление
Автономное
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем