Дуплекс, новая, 102 m², Kato Pefki, Pefki

Pefki
  • € 390 000
    € 420 000(-7,1%)
  • 3
  • 102
  • 2
  • Нет
Объявление обновлено 13.05.2024
Описание
Παρουσιάζουμε μια κομψή μεζονέτα που βρίσκεται στην ελκυστική περιοχή της Κάτω Πεύκης, με συνολικό εμβαδόν 102 τ.μ. Κατασκευασμένο το 2019, αυτό το ακίνητο εκτείνεται στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο.
Το ισόγειο περιλαμβάνει ένα φωτεινό καθιστικό, μια ευρύχωρη τραπεζαρία και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ενσωματωμένες ηλεκτρικές συσκευές, ενώ το βολικό μπάνιο με ντους προσθέτει λειτουργικότητα και άνεση. Στον πρώτο όροφο, σας περιμένουν δύο υπνοδωμάτια, το ένα εκ των οποίων περιλαμβάνει μια ευρύχωρη ντουλάπα και ένα επιπλέον μπάνιο προσθέτει άνεση και ευκολία.
Επωφεληθείτε από την ανεξάρτητη θέρμανση και ψύξη με αντλία θερμότητας (fan coils στην οροφή) και τα ενεργειακά αποδοτικά παράθυρα και σίτες, που εξασφαλίζουν βέλτιστη μόνωση. Το σύστημα συναγερμού και το τζάκι βιοαιθανόλης δημιουργούν ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα ενώ ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας παρέχει άμεσο ζεστό νερό.
Συνδυάζοντας το σύγχρονο σχεδιασμό με την πρακτικότητα, αυτή η μεζονέτα προσφέρει έναν άνετο και φιλόξενο χώρο για οικογενειακή διαβίωση. Μην χάσετε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία απόκτησης ακινήτου στη φιλόξενη περιοχή της Κάτω Πεύκης.

Τοποθεσία: Η Πεύκη είναι περιοχή του Βόρειου Τομέα Αθηνών, 10 χλμ. βορειοανατολικά του κέντρου της Αθήνας. Είναι η μία από τις δύο δημοτικές ενότητες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Παρά τη μικρή του έκταση, διαθέτει μεγάλα άλση και πολλούς χώρους πρασίνου, ενώ έχει καθαρά οικιστικό χαρακτήρα, με τη Λεωφόρο Ειρήνης να εξυπηρετεί τις επαγγελματικές χρήσεις στην περιοχή και να συνδέει την Πεύκη με τους όμορους δήμους. Η ονομασία του Δήμου προκύπτει από το φυσικό πλούτο της περιοχής στη χαρακτηριστική μεσογειακή πεύκη της Αττικής. Η πεύκη κοσμεί και το έμβλημα της τοπικής αυτοδιοικητικής οντότητας. Προσβασιμότητα: Συγκοινωνιακά εξυπηρετείται από τους γειτονικούς σταθμούς του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου Αμαρουσίου, KAT, Ειρήνη και Νερατζιώτισσα. Ο τελευταίος σταθμός εξυπηρετείται επίσης από τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο και από τη δημοτική λεωφορειακή γραμμή της Πεύκης.
Επενδυτική Δυναμική: Αποτελεί μία προσιτή και ελκυστική οικιστικά περιοχή των Βορείων Προαστίων.
Характеристики
ID
W-02UR5M
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
102 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Балкон
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 390 000
Энергоэффективность
год постройки
2019
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем