Пентхаус Βαρδάρης - Λαχανόκηποι, Stathmos OSE, Vardaris - Lahanokipi

Vardaris - LahanokipiΒαρδάρης - Λαχανόκηποι
  • € 220 000
  • 4
  • 140
  • 2
  • 4
  • Да
Объявление обновлено 20.03.2024
Описание
Μετασεισμικό ρετιρέ διαμέρισμα προς πώληση δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό. Βρίσκεται στον τέταρτο όροφο με ασανσέρ. Αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, σαλόνι, κουζίνα και δύο μπάνια. Διαμπερές, πολύ φωτεινό κατά τη διάρκεια όλης της μέρας, προσόψεως και βλέπει σε ανοιχτωσιά και από τις δύο του πλευρές. Στην πολυκατοικία υπάρχει παροχή φυσικού αερίου. Χρήζει ανακαίνισης. Κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση και για επένδυση. Δίπλα σε πολλές γραμμές των αστικών συγκοινωνιών, στο κέντρο και σε εξόδους της πόλης.

Oikies Real Estate - Κατάστημα Κέντρου, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310224454, email: sales.center@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Характеристики
ID
894289
договор
Продажа
типология
Пентхаус
Площадь
140 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
4° этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 220 000
плата за кондоминиум
€ 20/месяц
Энергоэффективность
год постройки
1980
состояние
Подлежит ремонту
отопление
Автономное, печь
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем