Дуплекс Καρούζου Χρήστου, 851 33, Ρόδος, Главное село - Хора, Родос

РодосΚαρούζου Χρήστου, 851 33, Ρόδος
  • € 350 000
  • 5+
  • 153
  • 3+
  • Да
Объявление обновлено 27.04.2024
Описание
Κωδικός ακινήτου: 7-1000 - Ρόδος Χώρα ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 153 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα ενεργειακά, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 8 τ.μ., κήπο, προεγκατάσταση Α/C, θέρμανση ανα επίπεδο, προεγκατάσταση συναγερμού, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, δορυφορική κεραία, κάμερες, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 3000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 15000 μέτρα - Τιμή: 350.000 €
Το Πανόραμα Ηλιούπολης αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για όσους επιθυμούν να βρίσκονται κυριολεκτικά στην πόλη της Ρόδου αλλά ταυτόχρονα να απολαμβάνουν ένα πιο πράσινο περιβάλλον.
Ανακαλύψτε την επιτομή της σύγχρονης άνεσης σε αυτή την εξαίσια διώροφη μεζονέτα που διαθέτει στυλ και άφθονο χώρο. Αυτή η προσεκτικά σχεδιασμένη κατοικία αποτελεί έναν ιδανικό συνδυασμό λειτουργικότητας και αισθητικής, δημιουργώντας το απόλυτο καταφύγιο για εσάς και την οικογένειά σας.
Στο ισόγειο, ο ενιαίος χώρος προσφέρεται τόσο για συγκεντρώσεις όσο και για χαλάρωση, ενώ εκτείνεται διακριτικά σε μια ιδιωτική αυλή, δημιουργώντας μια γαλήνια υπαίθρια ατμόσφαιρα. Το WC και το ασανσέρ εξασφαλίζουν ευκολία και άνεση για εσάς και τους καλεσμένους σας.
Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο, θα μαγευτείτε από την ενιαία κουζίνα-καθιστικό. Αυτός ο χώρος είναι η καρδιά του σπιτιού, με το συνδυασμό δημιουργικότητας και χαλάρωσης που δημιουργεί. Ένα καλά εξοπλισμένο μπάνιο προσθέτει άνεση ενώ οι αποθηκευτικοί χώροι συνδυάζουν άψογα τη λειτουργικότητα με το στυλ. Τα μπαλκόνια σε όλα σχεδόν τα ανοίγματα χαρίζουν στο διαμέρισμα φυσικό φως και καθαρό αέρα.
Στο δεύτερο όροφο, τα τρία μεγάλα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο αποτελούν ένα καταφύγιο ξεκούρασης και χαλάρωσης. Κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι, με εκπληκτική θέα και απρόσκοπτη σύνδεση με τον εξωτερικό χώρο. Οι ντουλάπες σε κάθε δωμάτιο δίνουν μια κομψή και οργανωμένη λύση στις ανάγκες αποθήκευσής σας.
Αυτή η εξαίσια μεζονέτα επαναπροσδιορίζει τη σύγχρονη άνεση με την προσεγμένη διαρρύθμιση, την προσοχή στη λεπτομέρεια και τα premium φινιρίσματα. Αγκαλιάστε τον τρόπο ζωής που πάντα ονειρευόσασταν σε ένα σπίτι που διαθέτει στυλ, λειτουργικότητα και κομψότητα. Μη χάσετε αυτή τη σπάνια ευκαιρία να κάνετε αυτή τη μεζονέτα το προσωπικό σας καταφύγιο. Με άφθονους αποθηκευτικούς χώρους, χώρο στάθμευσης, μπαλκόνια, ασανσέρ και ιδιωτική αυλή, αυτό το σπίτι έχει σχεδιαστεί για να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Κουζίνα (Ξυλεία)Εντοιχιζόμενες ΝτουλάπεςΠλακάκια από γρανίτηΠαρκέΚαζανάκι εντοιχιζόμενoΑντισεισμική ΚατασκευήΘερμοπρόσοψηΗχομόνωσηΕνδοδαπέδια θέρμανσηΕνεργειακά ΤζάμιαΚουφώματα με θερμοδιακοπήΕγκατάσταση Ηλιακού ΘερμοσίφωναΕγκατάσταση κλιματισμούΕγκατάσταση για τοποθέτηση κλιματιστικώνΗλεκτρικά ΡολάΘυροτηλεόρασηΠλυντηρίου ρούχωνΠλυντηρίου πιάτωνΣτεγνωτηρίουInternetΔορυφορικής κεραίαςΕγκατάσταση για συναγερμόΕγκατάσταση για επίγεια τηλεόραση10/100/1000 Lan (δίκτυο)Εγκατάσταση Εξωτερικού Φωτισμού
Είναι κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση ή για εκμετάλλευση με πολύ μεγάλη απόδοση τιμή πώλησης 350.000 ευρώ

Характеристики
ID
7-1000
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
153 m²
Помещения
5+ (3 спален, 3 других), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
ТВ система со спутниковой антенной
Частный сад
Расходы
Цена
€ 350 000
Энергоэффективность
год постройки
2024
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, напольное, блок питания
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем