Студия нулевой этаж, Nea Silata, Kallikrateia

Kallikrateia
  • € 87 000
  • 2
  • 40
  • 2
  • T
  • Нет
Описание
Ανακαλύψτε την επιτομή της παράκτιας ζωής σε αυτό το διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου που βρίσκεται στη γοητευτική Σωζόπολη της Χαλκιδικής. Χαλαρώστε στο σαλόνι, απολαύστε το φυσικό φως και την απλότητα του υπνοδωματίου. Ένα καλοσχεδιασμένο μικρό μπάνιο, μοντέρνο και ταυτόχρονα λειτουργικό. Στον εξωτερικό χώρο, ένας καταπράσινος κήπος και μια αστραφτερή πισίνα σας προσκαλούν για χαλάρωση, ενώ η κοντινή παραλία υπόσχεται ατελείωτους παραθαλάσσιους περιπάτους.

Αυτό το σύγχρονο καταφύγιο διαθέτει ένα ενιαίο σαλόνι που κοσμείται με κομψά φινιρίσματα, το οποίο καταλήγει σε μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα. Το υπνοδωμάτιο προσφέρει ηρεμία ενώ το αίθριο αποτελεί το τέλειο σημείο για να απολαύσετε τον πρωινό καφέ ή το απογευματινό ηλιοβασίλεμα.

Το νέο συγκρότημα εξασφαλίζει έναν ζωντανό τρόπο ζωής με σχολαστικά διαμορφωμένους κήπους οι οποίοι δημιουργούν παράλληλα ένα γαλήνιο περιβάλλον. Η φιλόξενη πισίνα γίνεται σημείο εστίασης για χαλάρωση και κοινωνικοποίηση. Σε βολική τοποθεσία κοντά στην παραλία, αυτή η κατοικία είναι μια ευκαιρία για παραθαλάσσια ζωή στα καλύτερά της. Το υπό κατασκευή οικιστικό συγκρότημα αποτελεί ένα δελεαστικό μείγμα άνεσης και παράκτιας γοητείας. Μόλις 38 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (SKG)

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Σωζόπολη διαθέτει μια αμμώδη παραλία με κρυστάλλινα νερά, ιδανική για κολύμπι, ηλιοθεραπεία και θαλάσσια σπορ. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν το γραφικό λιμάνι και τα παραδοσιακά ψαροκάικα που φέρνουν φρέσκα θαλασσινά στις τοπικές ταβέρνες. Το χωριό διαθέτει μερικά εστιατόρια, καφέ και μπαρ, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπική κουζίνα. Τα κοντινά αξιοθέατα περιλαμβάνουν αρχαία ευρήματα, όπως ο Ναός του Ποσειδώνα και το Ιερό του Άμμωνα Διός, καθώς και παραδοσιακά ελληνικά χωριά, όπου οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν στον τοπικό πολιτισμό και τις παραδόσεις. Είναι ένας ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν ήρεμες και γαλήνιες διακοπές σε ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό που περιβάλλεται από εκπληκτικό φυσικό τοπίο.
Информация
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Доступ для инвалидов
Балкон
Бассейн
Частный сад
Характеристики
Код и Дата объявления
W-02UWHC - 08.05.2024
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
40 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 2 ванные
этаж
Нулевой этаж, с подъездом для инвалидов
всего этажей здания
2 этажи
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Бассейн
Частный сад
Расходы
Цена
€ 87 000
Энергоэффективность
год постройки
2004
Энергетический класс
A
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем