Двухкомнатная квартира первый этаж, Agia Eleousa, Калитея

Калитея
  • € 240 000
    € 255 000(-5,9%)
  • 4
  • 85
  • 2
  • 1
  • Да
Объявление обновлено 15.05.2024
Описание
Σε μια ήσυχη και παράλληλα κεντρική γειτονιά της Καλλιθέας, κοντά σε σχολικά συγκροτήματα, βρίσκεται αυτό το όμορφο, διαμπερές και φωτεινό οροφοδιαμέρισμα 1ου ορόφου, το οποίο πληρεί όλες τις προδιαγραφές ώστε να φιλοξενήσει εσάς και την οικογένεια σας. Το εξαιρετικό αυτό ακίνητο σας προσφέρει ποιότητα και ανέσεις όπως : 2 υπνοδωμάτια, ενιαίο σαλόνι με κουζίνα, χώρο τραπεζαρίας, μπάνιο, 1 θέση στάθμευσης, 1 αποθήκη υπογείου, ευρύχωρη βεράντα 17 τ.μ. και ένα μπαλκόνι υπνοδωματίου. Η κατοικία των 85 τ.μ. κατασκευασμένη το 2000 διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, διπλά συστήματα αλουμινίου σε όλα τα πορτοπαράθυρα, ηλεκτρικές τέντες και κεντρική θέρμανση.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Η Καλλιθέα, ο τέταρτος μεγαλύτερος δήμος στην αστική περιοχή της Αθήνας, είναι μια κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο που βρίσκεται σε απόσταση 3 χλμ. Νότια του κέντρου της Αθήνας και 3 χλμ βορειοανατολικά του Πειραιά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Καλλιθέα, που κυριολεκτικά σημαίνει «ωραία θέα», είναι μια περιοχή που στις αρχές του 20ου αιώνα ήταν γεμάτη από όμορφες νεοκλασσικές καλοκαιρινές κατοικίες, απολαμβάνοντας μια υπέροχη θέα στον Σαρωνικό κόλπο. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί ως κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο δίκτυο αγορών, ιδανικό για οικογένειες και φοιτητές, καθώς φιλοξενεί τρία πανεπιστήμια. Πάντειο, Χαροκόπειο και Σιβιτανίδειος. Η Καλλιθέα είναι μία από τις τρεις γειτονιές που έχει επωφεληθεί περισσότερο από το σχέδιο Αναγέννησης του Φαλήρου, ξεκινώντας με την κατασκευή χώρων Ολυμπιακών Αγώνων και το πρόσφατο εντυπωσιακό Πάρκο και Πολιτιστικό Κέντρο Σταύρος Νιάρχος, που φιλοξενεί την Εθνική Όπερα και την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Προσβασιμότητα: Συνδέεται με τρένα και λεωφορεία προς το κέντρο της πόλης, το λιμάνι του Πειραιά και το αεροδρόμιο.
Характеристики
ID
W-02V68Z
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
85 m²
Помещения
4 (2 спальни, 2 другие), 2 ванные
этаж
1° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 240 000
Энергоэффективность
год постройки
2000
отопление
Централизованное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем