Дуплекс Πρίγκηπος Πέτρου, 57, Γλυφάδα Ελλάδα, 16674, Glyfada - center, Glyfada

GlyfadaΠρίγκηπος Πέτρου, 57, Γλυφάδα Ελλάδα, 16674
  • € 1 500 000
  • 4
  • 168
  • 3+
  • Да
Объявление обновлено 16.05.2024
Описание
Μια εκπληκτική κατοικία πέντε επιπέδων προς πώληση στην περιζήτητη περιοχή της Γλυφάδας, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Αυτό το πολυτελές σπίτι αποτελεί μέρος ενός νεόδμητου έργου ενεργειακής απόδοσης A++, ιδανικό για όσους θέλουν να ζήσουν σε έναν μοντέρνο, φιλικό προς το περιβάλλον χώρο.

Η μεζονέτα έχει συνολική επιφάνεια 186τμ, με ευρύχωρες διαρθρώσεις που παρέχουν άφθονο χώρο για χαλάρωση και διασκέδαση. Το σπίτι διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και ένα WC, παρέχοντας άφθονο χώρο για οικογένειες ή όσους θέλουν ένα γραφείο στο σπίτι ή ένα δωμάτιο ξενώνα.

Η μεζονέτα διαθέτει επίσης ιδιωτική πισίνα εμβαδού 2,94τ.μ., παρέχοντας έναν αναζωογονητικό τρόπο δροσιάς τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Για όσους χρειάζονται αποθηκευτικό χώρο, η μεζονέτα διαθέτει ιδιωτικό αποθηκευτικό χώρο, καθώς και ιδιωτικό υπόγειο χώρο στάθμευσης, διασφαλίζοντας ότι το αυτοκίνητό σας είναι ασφαλές.

Συνολικά, η μεζονέτα είναι το τέλειο σπίτι για όσους θέλουν να ζήσουν σε έναν πολυτελή, ενεργειακά αποδοτικό χώρο σε μια από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το όμορφο σπίτι και να απολαύσετε όλες τις ανέσεις που έχει να προσφέρει.
Характеристики
ID
Μ6
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
168 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 3+ ванных
этаж
5° этаж, с лифтом
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
2 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Балкон
Бассейн
ТВ система со спутниковой антенной
Расходы
Цена
€ 1 500 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, напольное, с помощью теплового насоса
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем