Односемейная вилла Σαντορίνη - Θήρα, Ημεροβίγλι, Фира, Тира

ТираΣαντορίνη - Θήρα, Ημεροβίγλι
  • € 2 000 000
  • 2
  • 100
  • 2
  • Нет
Объявление обновлено 02.04.2024
Описание
Καλωσορίσατε στην υπέροχη Σαντορίνη, έναν παράδεισο που συνδυάζει τη μοναδική ομορφιά της Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής με τη γοητεία του Αιγαίου Πελάγους. Σε έναν από τους πιο επιθυμητούς προορισμούς του κόσμου, βρίσκεται αυτή η πανέμορφη βίλα στο Ημεροβίγλι, στο καρδιοχώρι του νησιού.
Αυτή η μοναδικής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής βίλα σε συνδυασμό με την πολυτέλεια και την άνεση προσφέρει μια εμπειρία διαμονής που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Εδώ, στο υπέροχο Ημεροβίγλι, αυτή η επιβλητική βίλα 100 τ.μ. βρίσκεται σε οικόπεδο 200 τ.μ., προσφέροντας μια ατελείωτη θέα στην καταπληκτική καλντέρα της Σαντορίνης.
Το ακίνητο πλήρως επιπλωμένο και πλήρως εξοπλισμένο, παρέχει ένα υπνοδωμάτιο, δύο μπάνια, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα φιλόξενο σαλόνι. Η αρχιτεκτονική αυτής της βίλας, που κατασκευάστηκε το 2017, συνδυάζει την παραδοσιακή αισθητική της Σαντορίνης με τις σύγχρονες ανέσεις.
Με εξαιρετική κατάσταση και ενεργειακή κλάση Β+, προσφέρει έναν ήσυχο και φωτεινό χώρο, ενώ η θέα της είναι απλά απίστευτη. Το ακίνητο διαθέτει επίσης αυτόνομη θέρμανση με κλιματισμό, ενώ τα ξύλινα κουφώματα και οι σίτες εξασφαλίζουν την άνεση και την ασφάλεια σας.
Όσον αφορά τις ανέσεις, διαθέτει πισίνα και jacuzzi, προσφέροντας στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης και απόλαυσης. Επιπλέον, η δορυφορική σύνδεση και το internet εξασφαλίζουν ότι θα παραμείνετε συνδεδεμένοι με τον έξω κόσμο.
Αυτή η βίλα δεν αποτελεί απλά ένα κατάλυμα, αλλά μια ευκαιρία για επένδυση. Με προσβασιμότητα σε πλακόστρωτους δρόμους και κοντά σε διάφορες δραστηριότητες και την κεντρική πλατεία, αποτελεί την ιδανική επιλογή για επαγγελματική στέγη ή εξοχική κατοικία.
Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι από τον παράδεισο της Σαντορίνης. Η τιμή είναι συζητήσιμη, καθιστώντας το ακίνητο ακόμα πιο ελκυστικό. Ελάτε και ανακαλύψτε τη μαγεία της Σαντορίνης σε αυτήν την υπέροχη κατοικία!Located in breathtaking caldera of Imerovigli, 100square meters indoors, Luxurious one bedroom villa,Indoor hot tube, Outdoor hot tube,Infinity Pool,250square meters in total
Τιμή €2.000.000 (κωδ. 5528-T) 2100108293;6987221138 HK CAPITAL INVESTMENTS REAL ESTATE IKE
Характеристики
ID
5528-T
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
100 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 2 ванные
этаж
Нулевой этаж
другие характеристики
Сигнализация
Внешняя планировка
Бассейн
ТВ система со спутниковой антенной
Меблировано
Расходы
Цена
€ 2 000 000
Энергоэффективность
год постройки
2017
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное
Энергетический класс
B+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем