Студия Χριστόπουλου 6-10, 546 35, Θεσσαλονίκη, Agia Sofia, Салоники - Центр

Салоники - ЦентрΧριστόπουλου 6-10, 546 35, Θεσσαλονίκη
  • € 125 000
  • 2
  • 40
  • 1
  • 1
  • Да
Объявление обновлено 17.04.2024
Описание
Κωδικός ακινήτου: 2-674 - Θεσσαλονίκη κέντρο Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 40 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1972 και ανακαινίστηκε το 2024. Διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, προεγκατάσταση συναγερμού, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, boiler, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 7 τ.μ. - Τιμή: 125.000 €
Μοναδικός  στόχος σε αυτό το project είναι να παραδοθεί ενα διαμέρισμα που να είναι λειτουργικο , που να μπορει καλύπτει πραγματικά τις ανάγκες του ανθρώπου που θα ζει σε αυτό αλλά και να κάνει την διαβίωση  του ευχάριστη . Με γνώμονα τις ανάγκες της καθημερινότητας επιλέχθηκαν υλικά που αντέχουν στον χρόνο , όπως παραδείγματος χάρη το παρκέ που είναι κατηγορίας 4 ( αυτό σημαίνει ότι είναι επαγγελματίκο παρκέ όπου και να πέσουν πάνω του βαρία αντείκιμενα δεν θα έχει φθορές ) αλλά παράλλη να έχουμε ένα ομόρφο αισθητικά διαμέρισμα στα πρότυπα του 2024.Το διαμέρισμα θα αποτελείτε από δύο χώρους , την σαλοκουζίνα και το υπνοδομάτιο. Η σαλοκουζίνα με το υπνοδωμάτιο θα χωρίζονται μεσώ της ντουλάπας και μίας κατασκευής ξύλινης επιφάνειας( ο αγοραστής έχει την δυνατότη να την αλλάξει με μια κατασκευή γυψοσανίδας ) . Η κουζίνα θα έχει αρκετούς πλούσιους χώρους για αποθήκευση αλλά και τον σχεδιασμό   ωστέ να μπορέσει κάποιος να μαγειρέψη με ευχέρεια . Επιπρόσθετα στην κουζίνα θα υπάρχουν από ηλεκτρικές συσκευές  ψυγείο ,απορροφητήρας με φουγάρο , κεραμική εστία με 4 μάτια , εντοιχισμένη κουζίνα και τέλος πληντύριο ρούχων. Στο σαλόνι θα υπάρχει διπλός καναπές , χαμηλό τραπέζι, γραφείο - καρέκλα γραφείου,TV και ένα κλιματιστικό , επίσης να σημειωθεί ότι θα υπάρχουν όλα τα φωτιστικά οροφής και δωματίου .Εδώ είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το διαμέρισμα λούσετε από φως κατά την διάρκεια όλης την ημέρας . Στο χώρο του υπνοδωματίου θα υπάρχει διπλό κρεβάτι με στρώμα και κομοδίνα περιξ του κρεβατιού . Έπειτα άλλα σημαντικά χαρακτριστικά του διαμερίσματος είναι ότι θα διαθέτη ατομικό φυσικό αέριο , σίτες , θερμομονωτικά κουφώματα με διπλό τζάμι , boiler για ηλεκτρικό θερμοσίγωνα , πόρτα ασφαλείας , προεγκατάσταση συνεργεμού συνεργεμού-οπτικής ίνας . Τέλος ο χώρος του μπάνιου αποτελείται από το αποχωρητήριο , έπιπλο νιπτήρα με καθρέφτη και ντουζιέρα με διαχωριστικό τζάμι.
 
Το διαμέρισμα θα είναι έτοιμο προς παράδοση , μεταξυ τέλη απριλίου και αρχές μαιου .Στην συνέχεια το διαμέρισμα μετά το πέρας το εργασίων θα είναι έτοιμο για εκμίσθωση .
Θα χαρώ πολύ να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού και να δούμε την δουλεία που γίνετε στο διαμέρισμα πρωτού την ολοκλήρωση .
Υπεύθυνος ακινήτου : Πούλιος Γεώργιος 
Τηλ. : 6987060131
Характеристики
ID
2-674
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
40 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
1° этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Балкон
Меблировано
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 125 000
Энергоэффективность
год постройки
1972
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на метане
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем