Двухкомнатная квартира третий этаж, Agios Sostis, Неос-Козмос

Неос-Козмос
  • € 207 000
  • 3
  • 70
  • 1
  • 3
  • Да
Объявление обновлено 29.03.2024
Описание
Πωλείται διαμέρισμα 70τ.μ 3ου ορόφου επί της οδού Λ. Συγγρού στο Νέο Κόσμο σε 4όροφο κτίριο κατασκευής 1970, διαμπερές, προσόψεως, φωτεινό και επενδυτικό σε καλή κατάσταση.
Αποτελείται από 2 φωτεινά Υ/Δ με ντουλάπες και πρόσβαση σε μπαλκόνι, μπάνιο και κουζίνα εσωτερικά με παράθυρο, φωτεινό σαλόνι με πρόσβαση σε μπαλκόνι, κουφώματα αλουμινίου με διπλά ενεργειακά τζάμια, δάπεδα μάρμαρα - ξύλο.
Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, 2 κλιματιστικά, ηλιακό, πόρτες με μαγνητικά stop, σύστημα φίλτρανσης νερού, μπαλκόνι με τέντες και με καταπληκτική θέα σε Ακρόπολη, Φιλοπάππου και Λυκαβηττό, ασανσέρ.
Κατάλληλο για κάθε χρήση, κατοικία, επαγγελματική στέγη, επένδυση, AIRBnB.
Βρίσκεται 5 λεπτά από το σταθμό Μετρό Φιξ και Νέου Κόσμου, 3 λεπτά με τα πόδια από στάση Τραμ, μπροστά από 4 στάσεις λεωφορείων προς όλες τις κατευθύνσεις και πολύ κοντά σε Ηλεκτρικό και Προαστιακό σταθμό.
Η πολυκατοικία βρίσκεται σε κομβικό σημείο δίπλα στο ξενοδοχείο ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ, σε αγορά, σχολεία και πάρκα και με 2 μεγάλους και φροντισμένους Δημόσιους χώρους για δωρεάν στάθμευση που χωρούν δεκάδες αυτοκίνητα.
Κωδικός Ακινήτου: 29461. Downtown Properties, Τηλ. Επικοινωνίας: 2105225000, email: info@downtownproperties.eu, website: www.downtownproperties.eu
Характеристики
ID
1598138
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
70 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 1 ванная
этаж
3° этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 207 000
Энергоэффективность
год постройки
1970
отопление
Централизованное
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем