Дуплекс 210 m², Центр, Krioneri

Krioneri
  • € 520 000
  • 5+
  • 210
  • 3+
  • Нет
Объявление обновлено 01.04.2024
Описание
Κωδικός ακινήτου: 571 - Κρυονέρι Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 210 τ.μ. σε οικόπεδο 250 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2002 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, σοφίτα, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 40 τ.μ. - Τιμή: 520.000 €
Στον παραθεριστικό οικισμό του Κρυονερίου στην καρδιά του κέντρου, προς πώληση μια υπέροχη μεζονέτα 3 επιπέδων με κωδικό ακινήτου 571. Η εξαιρετική αυτή ακίνητη κατασκευή, η οποία κατασκευάστηκε το 2002 και ανακαινίστηκε το 2023, βρίσκεται σε οικόπεδο 250 τ.μ., ενώ η συνολική της επιφάνεια ανέρχεται στα 210 τ.μ. Ένα μεγάλο συν της κατοικίας είναι η απεριόριστη θέα που προσφέρει, καθώς και η καταπληκτική τοποθεσία της.

Το εσωτερικό της διαθέτει 4 άνετα υπνοδωμάτια, 2 ευρύχωρα σαλόνια και 2 πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, 2 μπάνια και 2 WC. Όλοι οι χώροι είναι φωτεινοί και ευάεροι, ενώ η κυρίαρχη παρουσία των υψηλής ποιότητας υλικών, όπως το μάρμαρο και το πλακάκι, δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό και πολυτελές περιβάλλον. Το ιδιωτικό ηλιακό θερμοσίφωνα παρέχει ζεστό νερό όλο το 24ωρο.

Η μεζονέτα διαθέτει ατομική θέρμανση με πετρέλαιο, ενώ οι εντοιχισμένες ντουλάπες και η θωρακισμένη πόρτα αποτελούν επιπλέον προστασία για τους κατοίκους. Τα κουφώματα αλουμινίου, τα διπλά τζάμια και οι σίτες προσφέρουν ακόμα περισσότερη ασφάλεια και ησυχία. Τα ανέμελα απογεύματα μπορούν να απολαμβάνονται στον κήπο του ακινήτου, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για BBQ και άλλες δραστηριότητες υπαίθρου.

Η μεζονέτα διαθέτει επίσης σοφίτα, σκάλα εισόδου, αποθήκη και πάρκινγκ, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για νυχτερινό ρεύμα. Η απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση προσφέρεται από τις τέντες και την αποθήκη, ενώ η εσωτερική σκάλα επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα της κατοικίας.

Η θέα της μεζονέτας είναι εξαιρετική, ενώ τα μπαλκόνια της συνολικής επιφάνειας 40 τ.μ. προσφέρουν την ιδανική τοποθεσία για την απόλαυση του ηλιοβασιλέματος και της θέας. Τέλος, η μεζονέτα διαθέτει και A/C, τζάκι και συναγερμό, κάνοντάς την το απόλυτο σπίτι για εσάς και την οικογένειά σας.
Η τιμή πώλησης της μεζονέτας είναι 520.000 €. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δική σας αυτήν την υπέροχη κατοικία στον παραδοσιακό οικισμό του Κρυονερίου
Характеристики
ID
571
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
210 m²
Помещения
5+ (4 спальни, 3 других), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Мансарда
Сигнализация
Железная дверь
Балкон
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 520 000
Энергоэффективность
год постройки
2002
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Γ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем