Односемейная вилла, отличное состояние, 350 m², Lindos, Родос

Родос
  • € 3 950 000
  • 5+
  • 350
  • 3+
  • Нет
Объявление обновлено 24.04.2024
Описание
Αυτή η αυθεντική και ιστορική Βίλλα βρίσκεται πολύ κοντά στην πιο δημοφιλή περιοχή του νησιού της Ρόδου, την Λίνδο, το αποτέλεσμα είναι ένας συνδυασμός παράδοσης και πρωτοπορίας.

Η κυρίως βίλα με το ιταλικό στυλ αποτελείται από δύο επίπεδα. Το ισόγειο, είναι χωρισμένο σε δύο τμήματα: το ανατολικό τμήμα και στο δυτικό που περιλαμβάνει υπνοδωμάτιο,μπάνιο και αποθηκευτικό χώρο σε κάθε τμήμα. Στο πρώτο επίπεδο εισέρχεσαι από δύο κυκλικές αυτοκρατορικές σκάλες.Εκεί συναντάμε την κουζίνα, την τραπεζαρία, το καθιστικό και ένα υπνοδωμάτιο με ατομικό μπάνιο, ενώ εξαιρετικής ποιότητας είναι οι ξύλινες κατασκευές που υπάρχουν σε όλη την έκταση του ορόφου, αλλα και το δάπεδο του κυρίου κτιρίου που έχουν τοποθετηθεί χειροποιητα τσιμεντοπλακάκια- μωσαικό.

Στο οικόπεδο του συγκεκριμένου αρχοντικού περιλαμβάνονται ακόμα 4 ξεχωρισμά κτίσματα με ξεχωριστέες λειτουργίες αλλα και χώρους.

Το ακίνητο αυτό είναι χτισμένο σε οικόπεδο εκτάσεως 9.640 τ.μ. ενώ υπάρχει και η δυνατότητα δόμησης μιας επιπλέον εκτάσεως, 200 τ.μ.

Κάποια ακόμη από τα χαρακτηριστικά, τα οποία προσδίδουν σε αυτό το αρχοντικό τον ξεχωριστό, ιστορικό του χαρακτήρα, είναι το πλακόστρωτο αίθριό του, με έκταση πάνω από 500 τ.μ., το υπόγειο και μια θερμαινόμενη πισίνα με μωσαικό πλακάκι, εμβαδού 150 τ.μ. Tα κτίσματα περιβάλλονται από έναν υπέροχο κήπο με διαφόρων τύπων δέντρα και έναν όμορφο σκεπασμένο χώρο, ιδανική σκια για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Επίσης το ακίνητο προσφέρει άμεση πρόσβαση στην ήσυχη και όμορφη παραλία που βρίσκεται μπροστα από το σπίτι.

Στο οικόπεδο βρίσκουμαι επίσης ηλιακόυς συλλέκτες που τροφοδοτούν με ρεύμα τα σπίτια.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Характеристики
ID
W-02OKEF
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
350 m²
Помещения
5+ (6 спальни, 3 других), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Бассейн
Меблировано
Частный сад
Расходы
Цена
€ 3 950 000
Энергоэффективность
год постройки
1930
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное
Энергетический класс
B
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем