Двухкомнатная квартира Μπότσαρη Μάρκου 14-14, 574 00, Σίνδος, Центр, Echedoros

EchedorosΜπότσαρη Μάρκου 14-14, 574 00, Σίνδος
  • € 105 000
  • 3
  • 85
  • 2
  • 3
  • Да
Описание

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ #1006-10040


Καλωσορίστε σε αυτό τον παράδεισο πολυτέλειας στην καρδιά της Σινδού! Το διαμέρισμα αυτό, ένα αληθινό κόσμημα σας υποδέχεται σε έναν κόσμο πολυτέλειας και χαρακτηριστικής γοητείας. Τα 85 τετραγωνικά μέτρα αναδεικνύονται με εξαιρετική επιδεξιότητα, προσφέροντας δύο υπνοδωμάτια που συνδυάζουν άνεση και δημιουργικότητα. Η φωτεινή σάλα υποδέχεται το ηλιακό φως με ζεστασιά, δημιουργώντας έναν χώρο που προσφέρει φιλοξενία και ζεστασιά. Η κουζίνα, με την ιδιαίτερη αισθητική της, γίνεται ο πύρηνας όπου η γαστρονομία συναντά την καθημερινότητα. Το μπάνιο, εκπέμποντας αύρα πολυτέλειας και άνεσης, συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την αισθητική με την λειτουργικότητα. Με θέρμανση από τον κεντρικό λέβητα πετρελαίου, το διαμέρισμα χαρίζει άνεση και ζεστασιά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ενώ η δυνατότητα εγκατάστασης φυσικού αερίου προσφέρει ευελιξία. Το πακέτο συμπληρώνεται με μια ανοιχτή θέση στάθμευσης και μια αποθήκη 15 τ.μ., προσφέροντας πρακτικότητα και ευκολία στην καθημερινή ζωή. Η εξαιρετική τοποθεσία του, με άμεση πρόσβαση στον περιφερειακό, την τοπική αγορά και τις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, καθιστά αυτό το διαμέρισμα τον ιδανικό τόπο διαμονής. Καλωσορίστε αυτήν την εξαιρετική οικία στη ζωή σας και απολαύστε κάθε στιγμή με πολυτέλεια, άνεση και αύρα εκλεπτυσμένης ομορφιάς.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Характеристики
Код и Дата объявления
1006-10040 - 09.04.2024
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
85 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
3° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 105 000
плата за кондоминиум
€ 25/месяц
Энергоэффективность
год постройки
2006
отопление
Централизованное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем