Офис - Студия Аренда

MarousiΜαρούσι
  • € 13 300/месяц
  • 532
  • 3+
Объявление обновлено 19.04.2024
Описание
Στο Μαρούσι, κοντά στο Άλσος Κτήματος Συγγρού, διατίθεται προς ενοικίαση ένα εντυπωσιακό και πολυτελές γραφείο 532 τ.μ. σε ένα επίπεδο (1ος όροφος), ιδανικό για επιχειρήσεις που αναζητούν άνεση και κομψότητα. Το γραφείο βρίσκεται σε έναν εμπορικό δρόμο επί της λεωφόρου με εύκολη πρόσβαση σε συγκοινωνίες και σε κεντρικά σημεία των Βορείων προαστίων.

Με 6 ανεξάρτητους χώρους, 1 μπάνιο, 3 wc και 1 κουζίνα, το ακίνητο προσφέρει ευελιξία και λειτουργικότητα, ενώ οι 6 θέσεις στάθμευσης (στο υπόγειο) προσθέτουν πρόσθετη αξία. Η ατομική θέρμανση με αντλία θερμότητος και το τριφασικό ρεύμα εξασφαλίζουν άνεση και ενεργειακή αποδοτικότητα, ενώ ο κλιματισμός διασφαλίζει ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας όλο το χρόνο.

Η πολυτελής διαρρύθμιση συμπληρώνεται από εντυπωσιακές ανέσεις όπως δομημένη καλωδίωση, σύστημα πυρόσβεσης και ασφαλείας με κάμερες, ενώ η ράμπα για ΑΜΕΑ διασφαλίζει την προσβασιμότητα. Αναζητείτε έναν χώρο που συνδυάζει λειτουργικότητα, πολυτέλεια και άριστη τοποθεσία; Αυτό το γραφείο είναι η ιδανική επιλογή για σας.
Mobilia Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107563200, email: info@mobilia.gr, website: www.mobilia.gr
Характеристики
ID
931026
договор
Аренда
типология
Офис - Студия | Элитная недвижимость
Площадь
532 m²
Помещения
3+ ванных
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Внешняя планировка
Проводной доступ
Подвесной потолок
Сигнализация
Меблировано
Расходы
Цена
€ 13 300/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
2000
отопление
Автономное
Энергетический класс
Γ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем