Односемейная вилла, новая, 273 m², Главное село - Хора, Serifos

Serifos
  • € 1 350 000
  • 3
  • 273
  • Нет
Описание
Σέριφος, Παναγιά: 

Ανακαλύψτε την πραγματική πολυτέλεια σε αυτή την εξαιρετική έπαυλη στην Παναγιά της Σερίφου, η οποία προσφέρει μια συνολική εμπειρία ηρεμίας και απόλαυσης. Με συνολικό εμβαδόν 273 τ.μ., αυτή η πολυτελής ιδιοκτησία αποτελείται από τρία κτίσματα - ένα στούντιο και δύο βίλες - που διαθέτουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια άνετη διαβίωση.

Κάθε σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρικών συσκευών, κλιματισμού, τζακιού και σίτων. Αλλά η πραγματική απόλαυση είναι έξω από τα σπίτια, όπου θα βρείτε μια εκπληκτική πισίνα και μια αίθριο, ιδανική για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον εκπληκτικό ήλιο της Σερίφου.

Απολαύστε την απίστευτη θέα στην απέραντη γαλάζια θάλασσα από τα πανοραμικά μπαλκόνια και τις βεράντες. Το ακίνητο βρίσκεται σε μια ήσυχη και ειδυλλιακή τοποθεσία, προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα και γαλήνη, ενώ παράλληλα είναι κοντά στα κύρια χωριά και τις παραλίες του νησιού.

Αυτή η ιδιοκτησία αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία επένδυσης σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Σερίφου. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα παράδεισο στο Αιγαίο!

Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό.. Τιμή 1.350.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #2579
Информация
другие характеристики
Камин
Балкон
Меблировано
Частный сад
Характеристики
Код и Дата объявления
2579 - 11.04.2024
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
273 m²
Помещения
3 спален
этаж
Нулевой этаж
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Балкон
Меблировано
Частный сад
Расходы
Цена
€ 1 350 000
Энергоэффективность
год постройки
2020
состояние
Новое / На стадии строительства
Энергетический класс
B+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем