Дуплекс 320 m², Центр, Eleftherio-Kordelio

Eleftherio-Kordelio
  • € 230 000
  • 4
  • 320
  • 3+
  • Да
Описание
Εξαιρετική νεόκτιστη μεζονέτα σε άριστη κατάσταση, 4 επιπέδων προς πώληση. Βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, κοντά στο κέντρο του Κορδελιού αλλά και με γρήγορη πρόσβαση στις βασικές εξόδους προς όλες τις κατευθύνσεις. Η γειτονιά στην οποία βρίσκεται έχει ανοιχτωσιά. Η ανέγερσή της ολοκληρώθηκε το 2011 ενώ κατοικήθηκε από το 2021 και για τα τελευταία 3,5 χρόνια περίπου.

Η κατασκευή της μεζονέτας και ο εξοπλισμός που διαθέτει είναι εξαιρετικής ποιότητας. Εκτός των άλλων διαθέτει:
- Κεραμοσκεπή,
- Ηλεκτρική γκαραζόπορτα,
- Περίφραξη με ηλεκτρική πόρτα,
- Ιδιωτικό κήπο,
- Ηλεκτροδότηση με τριφασικό ρεύμα.

Το κτίριο αποτελείται από τους εξής χώρους:
- 1ος όροφος 88 τ.μ. με 2 υπνοδωμάτια, 1 σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο με παράθυρο και μπαλκόνια εμπρός και πίσω με ηλεκτρικές τέντες.
- 2ος όροφος 56 τ.μ. με 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, μεγάλο χώρο γραφείου και μεγάλο μπαλκόνι εμπρός το οποίο είναι στεγασμένο.
- ισόγειο 88 τ.μ. που χρησιμοποιείται ως κλειστή πιλοτή για 3 οχήματα
- υπόγειο 88 τ.μ. που χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος και φιλοξενεί το λέβητα αερίου με το οποίο θερμαίνεται όλο το κτίριο.

Στο κτίριο υπάρχει εσωτερικό ασανσέρ 4 στάσεων (για όλους τους ορόφους) το οποίο έχει και πληκτρολόγιο κωδικού για ασφαλή πρόσβαση. Τα κουφώματα που είναι εγκατεστημένα είναι αλουμινίου ανοιγοανακλινόμενα, εξαιρετικής ποιότητας με θερμογέφυρα, με ηλεκτρικά στόρια και με σήτες. Όλες οι είσοδοι της οικοδομής είναι θωρακισμένε πόρτες πολλαπλών κλειδωμάτων.

Για τη θέρμανσή του χρησιμοποιείται φυσικό αέριο με ατομικό λέβητα ενώ υπάρχει και κλιματιστικό (το οποίο ελέγχεται και μέσω wi-fi και bluetooth). Στον κεντρικό χώρο του σαλονιού υπάρχει εγκατεστημένο και ενεργειακό τζάκι ιταλικής κατασκευής με βεντιλατέρ.

Στην κουζίνα υπάρχουν εντοιχισμένες συσκευές ευρωπαϊκής προέλευσης σε άριστη κατάσταση και ποιότητα. Σε ολόκληρο το σπίτι υπάρχει εγκατάσταση καλωδίωσης δικτύου υψηλής ταχύτητας (cat 6) και οπτική ίνα αλλά και εγκατάσταση συναγερμού και παρακολούθησης μέσω CCTV καμερών.
Ολόκληρο το κτίριο είναι εξοπλισμένο με εγκατάσταση "έξυπνου σπιτιού" με πολλαπλές δυνατότητες ελέγχου του φωτισμού αλλά και όλων των συσκευών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Για το λόγο αυτό υπάρχει ηλεκτρολογικός πίνακας σε κάθε όροφο.
Информация
другие характеристики
Камин
Мансарда
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Характеристики
Код и Дата объявления
EK-6505799 - 13.04.2024
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
320 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 3+ ванных
всего этажей здания
4 этажи
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Камин
Мансарда
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 230 000
Энергоэффективность
год постройки
2011
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем