Трехкомнатная квартира Προύσσης 44, Ραφήνα 19009, Центр, Rafina

RafinaΠρούσσης 44, Ραφήνα 19009
  • € 300 000
  • 4
  • 107
  • 2
  • 4
  • Да
Объявление обновлено 04.05.2024
Описание
Ανακαλύψτε την απόλυτη πολυτέλεια και άνεση σε αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα στην καρδιά της όμορφης Ραφήνας Αττικής. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο όροφο μιας κατασκευής του 2001 και έχει συνολική επιφάνεια 107 τ.μ. αποτελούμενο από 3 δωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, κουζίνα-τραπεζαρία, ένα μπάνιο και ένα WC.

Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και διαθέτει μεγάλες βεράντες με απεριόριστη θέα στην γαλάζια θάλασσα. Με μόλις μια ανάσα από την παραλία, αλλά και μόλις 15 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, αυτή η τοποθεσία προσφέρει μια ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην ηρεμία της παραθαλάσσιας ζωής και τις ανέσεις της πόλης.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μία θέση στάθμευσης και αποθήκη, ενώ ανήκει σε ένα συγκρότημα με κοινόχρηστη πισίνα, προσφέροντας έτσι περισσότερες επιλογές αναψυχής και χαλάρωσης στους κατοίκους του.

Αυτό το διαμέρισμα είναι μια σπάνια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα σπίτι σε έναν από τους πιο επιθυμητούς προορισμούς της Αττικής. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για μια ζωή γεμάτη πολυτέλεια και ηρεμία στην παραθαλάσσια Ραφήνα.

Επικοινωνία: Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού για να δείτε αυτό το υπέροχο ακίνητο, καλέστε μας στο: 6989859849. Μη χάσετε άλλο χρόνο! Η ιδανική σας κατοικία στη Βούλα σας περιμένει! ✨ Ήμαστε Ανοιχτοί σε Συνεργασίες με Συναδέλφους. Ελάτε με το Μεσίτη που εμπιστεύεστε ή και με Μηχανικό για να το ελέγξετε.
Характеристики
ID
EK-6528399
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
107 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
4° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 300 000
Энергоэффективность
год постройки
2001
отопление
Автономное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем