Пентхаус 125 m² с балконом, Nea Elvetia, Charilaou

Charilaou
  • € 185 000
  • 4
  • 125
  • 1
  • 3
  • Да
Описание
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΡΕΤΙΡΕ 125τμ. 3ορ. ΜΕ 3Δ.Σ.Κ.Λ , ΜΕ ΑΤΟΜ.ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΎ ΑΝΟΙΧΤΟΣΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ. Ανελκυστήρας φορτίων, Αριθμός ορόφων 4, Βεράντα, Δικαιολογητικά ακινητου , Διπλά τζάμια, Δορυφορική κεραία, Εμβαδό μπαλκονιών 30τ.μ., Εμφάνιση Διεύθυνσης, Ενεργειακή κλάση Γ, Εντός σχεδίου πόλεως, Επενδυτικό ακίνητο , Επιτρέπονται κατοικίδια, Θέα , Κουφώματα ανακλινώμενα Συνθετικά, Προσανατολισμός Δυτικομεσημβρινός, Πρόσβαση Ασφαλτος, Πρόσοψης, Ρετιρέ , Ρεύμα Μονοφασικό, Τίτλος Κυριότητος Ακινήτου , Τύπος Δαπέδων Μάρμαρο - Ξύλο, Φωτεινό
-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ,ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ www.ktimatoependitiki.gr Η ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 10.ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ.
REALTY ΚΤΗΜΑΤΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ

Η εταιρεία “Realty Κτηματοεπενδυτική” ιδρύθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη και εξειδικεύεται στην εύρεση, τη διαχείριση και την προώθηση επενδυτικών ακινήτων και ακινήτων Golden Visa σε ολόκληρη την Ελλάδα. Απέκτησε ένα χαρτοφυλάκιο πάνω από 4.000 ακίνητα ετησίως και πάνω από 10.000 πελάτες, με αποτέλεσμα να γίνει η πιο αξιόπιστη μεσιτική εταιρεία και να αποτελεί τον καλύτερο σύμβουλο ακίνητης περιουσίας. Με βαθιά γνώση της αγοράς και της διαδικασίας κτηματομεσιτικών συναλλαγών και επενδύσεων, η Realty Κτηματοεπενδυτική κατέχει εδώ και 42 χρόνια εξέχουσα θέση στην κορυφή της πυραμίδας της Ελληνικής κτηματαγοράς.

Είμαστε στη διάθεση σας και πιστεύουμε σε μια πολύ καλή συνεργασία μαζί σας.

REALTY ΚΤΗΜΑΤΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ
Τηλ.6908.566356
info@ktimatoependitiki.gr
www.ktimatoependitiki.gr
Характеристики
Код и Дата объявления
Β-33355 - 17.05.2024
договор
Продажа
типология
Пентхаус
Площадь
125 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 1 ванная
этаж
3° этаж, с лифтом
другие характеристики
Внешняя планировка
Балкон
ТВ система со спутниковой антенной
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 185 000
Энергоэффективность
год постройки
1976
отопление
Автономное, на метане
Энергетический класс
Γ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем