Двухкомнатная квартира пятый этаж, Fokionos Negri, Kipseli

Kipseli
  • € 360 000
  • 3
  • 180
  • 2
  • 5
  • Да
Объявление обновлено 22.04.2024
Описание
Προς Πώληση: Υπέροχο διαμέρισμα στην περιοχή της Κυψέλης, ιδανικό τόσο για επαγγελματική χρήση όσο και για επενδυτικό σκοπό. Το διαμέρισμα, επιφανείας 180 τ.μ., κατασκευής του 1975, βρίσκεται στον 5ο όροφο και προσφέρει μια ποικιλία από χώρους για να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου.

Το διαμέρισμα διαθέτει κλειστή κουζίνα, δύο μπάνια, σαλόνι και τραπεζαρία, δημιουργώντας έναν ευρύχωρο και λειτουργικό χώρο διαβίωσης. Επίσης, περιλαμβάνει αποθήκη, ασανσέρ, βεράντα, πόρτα ασφαλείας και τζάκι. Η θέση στάθμευσης είναι πιλοτής και υπάρχουν δύο θέσεις.

Η θέα είναι εξαιρετική, ενώ η κατάσταση του διαμερίσματος χρήζει επισκευής, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία για προσαρμογές και ενημερώσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις του νέου ιδιοκτήτη.

Τα δάπεδα είναι από μάρμαρο, παρκέ και πλακάκια, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια. Η ενεργειακή κλάση είναι σε εξέλιξη και το διαμέρισμα είναι διαμπερές και προσόψεως.

Η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω ασφάλτου και το ακίνητο είναι κατάλληλο τόσο για επαγγελματική όσο και για επενδυτική χρήση. Επιπλέον, επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Κωδικός ακινήτου: 11445
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο www.cityproperties.gr
Характеристики
ID
11445
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
180 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
5° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 360 000
Энергоэффективность
год постройки
1975
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем