Дуплекс, отличное состояние, 250 m², Lagonisi, Kalivia Thorikou

Kalivia Thorikou
  • € 940 000
  • 5
  • 250
  • 3+
  • Да
Объявление обновлено 22.04.2024
Описание
Στην περιοχή του Λαγονησίου προσφέρεται προς πώληση μια εντυπωσιακή μεζονέτα, ιδανική για όσους αναζητούν ένα πολυτελές κατοικίας σε μια ήσυχη περιοχή κοντά στη φύση. Αυτή η μεζονέτα, κατασκευής του 2005 με ανακαίνιση το 2023, διαθέτει συνολικά 250 τ.μ. και εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους.

Η διάταξη του χώρου περιλαμβάνει έναν ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία και ανοικτή κουζίνα στο ισόγειο, μαζί με μια αποθήκη και ένα WC. Στους ορόφους αναπτύσσονται τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια, ενώ υπάρχει επίσης μία playroom στο υπόγειο. Εξωτερικά, η μεζονέτα διαθέτει μεγάλες βεράντες με θέα προς το βουνό και το δάσος, καθώς και ιδιωτικό κήπο και πισίνα.

Η κατοικία είναι πλήρως ανακαινισμένη με υψηλής ποιότητας υλικά και παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως αυτόνομη θέρμανση, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματισμό και πόρτα ασφαλείας. Επιπλέον, η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω ασφαλτοστρωμένου δρόμου.

Αυτή η μεζονέτα είναι ιδανική για όσους αναζητούν έναν υπέροχο χώρο διαβίωσης σε μια περιοχή που προσφέρει ηρεμία και επαφή με τη φύση. Κωδικός ακινήτου: 11402. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Характеристики
ID
11402
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
250 m²
Помещения
5 (4 спальни, 1 другая), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж, с лифтом
всего этажей здания
4 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Бассейн
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 940 000
Энергоэффективность
год постройки
2005
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Γ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем